Beeld © BNNVARA

Vier Handen Op Eén Buik-kijkers verbijsterd door uitgavenpatroon

08 december 2020 21:21

In 'Vier Handen Op Eén Buik' bezoeken BN'ers aanstaande moeders. In het programma laten ze zien hoe ze zich het beste kunnen voorbereiden op de komst van hun kindje. Ditmaal is Tatum Dagelet (45) aan de beurt. Zij helpt de 18-jarige Sanne, die al een kindje heeft.

"Het was een ongelukje in het zwembad"

Sanne is in verwachting van haar tweede kindje. Zelf heeft ze al een dochtertje van één, maar zij woont momenteel bij Sannes vader. Toch hoopt ze intens dat beide kinderen straks bij haar mogen wonen, maar eerst moet ze orde op zaken stellen. En dan vooral op financieel gebied. Sanne vertelt dat ze vermoedt dat ze zwanger is geraakt in het zwembad waar ze het heel gezellig heeft gehad met haar vriend. "Het was een ongelukje in het zwembad", vertelt Sanne.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman en Jaimie Vaes in Vier Handen Op Eén Buik

De aanstaande moeder heeft een grote hobby, en dat is shoppen bij Chinese webwinkels. Echter heeft ze het allesbehalve financieel breed. "Ik heb laatst 100 euro gekregen voor de zorgverzekering, maar Sanne dacht laat ik daar nieuwe kleren voor kopen", vertelt ze. Ook haar kindgebonden budget gaat naar het shoppen. Gelukkig helpt Tatum haar om meer inzicht te krijgen in haar financiën. 

De kijkers waren verbijsterd om het uitgavenpatroon van Sanne. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

4x de meest hysterische momenten van Vier Handen Op Eén Buik

Vier Handen Op Eén Buik is elke dinsdagavond om 20:25 uur te zien op NPO 3. 

Jaimie Vaes is ook een van de moeders. Zij en Lil' Kleine leken onlangs nog een punt achter de relatie te hebben gezet. Zoals dat tegenwoordig gaat besloten de twee elkaar niet meer te volgen op Instagram. De rapper vertelde aan RTL Boulevard hoe dit precies zit.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!