Beeld © RTL

Ewout Genemans gaat naar Den Haag voor Bureau Hofstad

10 december 2020 11:00

Ewout Genemans (35) heeft de smaak te pakken. Nadat hij in 'Bureau Burgwallen' de Amsterdamse politie en in 'Bureau 040' de collega's uit Eindhoven volgde, loopt hij nu voor de derde keer mee met de politie. Ditmaal in Den Haag.

"Een unieke kans om de diversiteit van het politiewerk te laten zien"

In Bureau Hofstad bezoekt Ewout de politie in Den Haag. Hij loopt weer mee met de agenten op verschillende diensten en wil zo erachter zien te komen wie de mensen achter het uniform zijn.

Dit seizoen heeft een persoonlijk tintje voor Ewout, hij is namelijk geboren en getogen in Den Haag. "Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag, dus vind het extra bijzonder hier de volgende serie te mogen maken. Een diverse stad met een druk centrum, Het Binnenhof, strand en mooie wijken. Een unieke kans om de diversiteit van het politiewerk te laten zien"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ewout Genemans maakt nieuw seizoen politieprogramma

Wanneer Bureau Hofstad te zien is, is nog niet bekendgemaakt. Ewout heeft de afgelopen jaren ook achter de schermen meegelopen met de zaak Nicky Verstappen. Het resulteerde in een bijzondere documentaire. Hieronder vertelt hij er zelf over.

Ewout Genemans komt met een documentaire over Nicky Verstappen

01:08