Temptation Island: Love or Leave Beeld © Temptation Island: Love or Leave

Kampvuur Temptation komt binnen: 'Dat zijn dingen die ik niet wil zien'

10 december 2020 14:36

De koppels van 'Temptation Island: Love or Leave' hadden nog geen idee hoe hun geliefden omgaan met de herwonnen vrijheid en het vrijgezellenbestaan. Daar komt voor de vrouwen in aflevering vier verandering in als ze beelden te zien krijgen tijdens het eerste kampvuur. 

Pas op: spoilers!

"Er komt een punt dat je niet meer kan en dan is het gewoon klaar"

De relatie van Sonny en Jaydi is er eentje met hoge pieken en diepe dalen. De 27-jarige Jaydi vindt dat zijn 22-jarige vriendin wel wat zelfstandiger mag worden en andersom ziet Jaydi haar vriend graag wat minder egoïstisch. Temptation Island is voor hen dan ook erop of eronder. In aflevering drie liet Sonny al weten hoe hij nu over hun relatie denkt, maar Jaydi wil nog niet zomaar opgeven. 

"Ik merk dat ik al een stuk zelfstandiger ben en sommige dingen bij Sonny iets meer moet waarderen", vertelt ze als presentatrice Monica Geuze polst naar haar persoonlijke groei. "Ik zie nu ook de kleine dingen, die ik in Nederland voor lief neem."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Sonny reageert op kritiek na uitspraken Temptation Island

Maar de Sonny die Jaydi te zien krijgt heeft het alleen maar over 'de 100 aantikken' en 'de hele tafel proeven'. Respectloos, vindt ze. "Ik haat hem, ik zweer het je. Wat een bloedhond", roept ze uit. "Ik ben eigenlijk niet anders van hem gewend. Hij praat er letterlijk ook zo over waar ik bij ben." 

Ook Karina krijgt tijdens het kampvuur de antwoorden die ze nodig heeft. Ze wil weten of haar vriend te vertrouwen is en dat blijkt niet bepaald het geval. Gregory neemt zelfs een meisje mee naar zijn slaapkamer en dat komt hard aan: "Dat zijn dingen die ik niet wil zien. (…) Hij verplaatst zich niet in mij en dat is wel wat ik wil dat hij doet." Karina is er dan ook van overtuigd dat hun relatie, als ze zulke beelden blijft krijgen, eenmaal in Nederland geen stand houdt. "Ik heb zoveel met hem meegemaakt. Er komt een punt dat je niet meer kan en dan is het gewoon klaar."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Twee nieuwe singles gaan op jacht in Temptation Island

Ook bij Jaydi daalt langzaam het besef in dat haar relatie misschien over is. "Ik had echt gehoopt dat hij wat volwassener zou zijn, maar ik zie echt een jongetje. Maar goed, als het geen Sonny is dan Ricky." Die is er voor haar in de villa en stelt haar gerust. "Hij is zó respectloos. Ik had het echt niet verwacht", huilt Jaydi bij hem uit.

Ondertussen krijgt haar vriend Sonny in de andere villa nieuwe inzichten. "Als Jaydi het niet is, dan is er geen een vrouw meer. Jaydi is alles voor mij", concludeert hij. "Ik denk dat het tijd wordt om Jaydi's verhaal beter aan te horen en zeker voor mijn relatie te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Eerste knoop doorgehakt in Temptation: 'Moet vleugels spreiden'

Volgende week is het de beurt aan de de heren. Hoe het eerste kampvuur hén afgaat zie je vanaf donderdag 17 december bij Videoland. Een ding is zeker: dan staat er een gigantische plottwist klaar, als we onderstaande beelden mogen geloven.

Gigantische plottwist in Temptation Island: Love or Leave

00:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!