Lotte van Leeuwen in Steenrijk, Straatarm Beeld © Steenrijk, Straatarm 09-12-2020 SBS6

Na Lotte wéér realityster in Steenrijk, Straatarm

10 december 2020 15:12

Twitter viel gisteravond massaal over 'Love Island'-ster Lotte van Leeuwen (23) in 'Steenrijk, Straatarm'. Toch weerhoudt dat de 28-jarige Fabrizio Tzinaridis, bekend van 'Temptation Island', er niet van om ook mee te doen aan het spraakmakende programma.

"We zijn gewoon twee vrienden die dit avontuur samen wilden aangaan"

In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld inkomen een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Zo moesten Lotte en haar moeder het in de aflevering van woensdag met slechts 100 euro doen, terwijl Petra en haar vier kinderen 1.500 euro tot hun beschikking hadden.

Fabrizo verplaatst zich in de aflevering van volgende week een week lang in de schoenen van alleenstaande moeder Monica uit Friesland, die nog altijd moeite heeft met haar pestverleden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank uit Steenrijk, Straatarm in één klap schuldenvrij door Mark

Hoewel Fabrizio er duidelijk warmpjes bijzit, vindt hij zelf niet dat hij 'steenrijk' is. Zo schrijft de realityster bij de bekendmaking op Instagram: 'Dankzij het succes van de tattooshop, die op dit moment jammer genoeg nog steeds verplicht de deur gesloten moet houden, kunnen we wel zeggen dat we niet mogen klagen'. De week van de opnames was voor hem dan ook een echte eyeopener.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers raken niet uitgepraat over Lotte in Steenrijk, Straatarm

Omdat de relatie van Fabrizio en zijn Lotte onlangs op de klippen liep, is hij te zien met zijn assistent Daniele. 'We zijn gewoon twee vrienden die dit avontuur samen wilden aangaan', zo valt te lezen in de post.

Hiervoor was de 'kleurplaat' samen met Pommeline. De twee zouden zelfs gaan trouwen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!