The voice of Holland Beeld © The voice of Holland

Auditie The voice of Holland neemt bizarre wending

11 december 2020 21:47

De 40-jarige Kaan Kurmus heeft al een succesvolle carrière als producer in Turkije op zijn naam staan en nu is de zanger van plan om ook Nederland te veroveren. Hij begint op het podium van 'The voice of Holland', waar hij er een groot feest van maakt. Voor coach Anouk (45) kan de auditie echter niet snel genoeg voorbij zijn.

"Ik heb echt een glas wijn nodig"

Kaan woonde voordat hij naar Nederland kwam in Istanboel, waar hij al met de grootste artiesten heeft mogen optreden. Plankenkoorts komt dan ook niet voor in zijn vocabulaire en zonder enige spanning betreedt hij het podium van The Voice.

De enthousiaste zanger hoopt door zijn deelname aan de talenjacht zijn netwerk te kunnen uitbreiden en begint aan zijn droom met het nummer 'Kiss Kiss'. Een verrassende keuze die in de smaak valt bij coaches Ali B en Waylon. De twee hebben de grootste lol en besluiten op de beat van de muziek samen om te draaien. Ook Jan Smit is maar al te benieuwd wie er zo aan het genieten is en draait om.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom The voice of Holland last minute een andere naam kreeg

Ali, Jan en Waylon willen Kaan maar wat graag in hun team, maar als het tijd is om commentaar te geven neemt het gesprek snel een vreemde wending. Zo vertelt Kaan niet zeker te weten of hij ooit in Volendam is geweest omdat hij een 'fish memory' heeft, wat de coaches hilarisch vinden - helemaal omdat Kaan geen idee heeft dat Jan uit een vissersdorp komt.

Ondertussen raakt het geduld van Anouk op. "Dit is een heel gekke conversatie. Gaat iemand nog iets zeggen wat hij van zijn stem vindt?" drukt ze de heren met hun neus op de feiten. "Ik wil gewoon naar huis."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Anouk niet gediend van 'versiertruc' Ali B in The Voice

Voordat er weer frictie tussen Jan en Anouk ontstaat, grijpt Waylon in. "Ik wil even een momentje, even kort", begint hij. "Ik meen het oprecht, Anouk: ik vind het klasse zoals jij dit doet. Ga maar eens in een hokkie zitten ergens ver weg. Na het jaar dat jij hebt gehad."

Hoewel de countryzanger het goed bedoelt, zit Anouk duidelijk niet te wachten op zijn speech. "Nu wordt het gesprek nóg raarder", zucht ze. "Ik heb echt een glas wijn nodig."

Voice-kandidaten gaan in op felle kritiek Anouk

03:16
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Voice-kandidaat over stevige aanpak Anouk: zelf niet zo gedaan

The voice of Holland is elke vrijdag te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!