André van der Toorn Beeld © ANP

Presentator André van der Toorn na 20 jaar weg bij SBS6

11 december 2020 15:18

De tijd bij SBS6 is voorbij voor presentator en programmamaker André van der Toorn (58). De samenwerking tussen hem en de zender wordt per eind maart volgend jaar beëindigd door wijzigingen in de koers van de zender en het stoppen van onder andere het programma 'Wegmisbruikers'.

"Ik heb een fantastische tijd gehad bij SBS6"

André werkte twintig jaar voor SBS6 en maakte onder meer programma's als Wegmisbruikers, Van Onze Centen en De Gevaarlijkste Wegen van Nederland. "Ik heb een fantastische tijd gehad bij SBS6. Er is me altijd veel ruimte gegeven om mijn creativiteit in te zetten in een brede range programma's", zegt de 58-jarige presentator. "Daarbij heb ik constant met leuke, goede collega's en producenten mogen werken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Wegmisbruikers van de baan door corona

Hij vindt het jammer dat de samenwerking stopt. "Maar ik kijk met groot plezier terug op de afgelopen twintig jaar bij SBS6 en zie er naar uit om volgend jaar met volle energie nieuwe uitdagingen aan te gaan." Marco Louwens, directeur Televisie van Talpa Network, bedankt hem 'voor de meer dan prettige samenwerking'. "Ik wens hem heel veel succes bij alles wat hij straks gaat ondernemen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André van der Toorn nog altijd niet uit de gevarenzone

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!