Lotte van Leeuwen Beeld © YouTube Lotte van Leeuwen

Lotte pareert kritiek na deelname aan Steenrijk, Straatarm

12 december 2020 13:44

Dat Lotte van Leeuwen, onder het jonge publiek vooral bekend van het programma 'Love Island', meedoet aan één van de afleveringen van 'Steenrijk, Straatarm' viel niet bij alle kijkers thuis in goede aarde. Middels een YouTube-video vertelt de realityster hoe ze zelf op haar deelname terugkijkt.

"We zijn super close en ik denk dat jullie dat terug hebben kunnen zien op beeld"

Hoewel ze enthousiast werd toen het productieteam haar vroeg om mee te doen aan het programma, had Lott haar twijfels. Zo steenrijk ís ze helemaal niet. "Ben ik wel de geschikte kandidaat voor het programma?" vroeg Lotte. "Toen legden ze uit dat het programma draait om het verschil tussen de twee gezinnen en contrast in levensstijl. Dus de titel Steenrijk, Straatarm is alleen maar om de kijkers te trekken."

De moeder van Lotte, Ragnhild, heeft goede redenen om ja te zeggen tegen het avontuur. "De weet dat je een familie ontzettend veel plezier kunt geven voor een week. Dat verdienen ze gewoon." Lotte beaamt dat. "Je geeft een familie een super goede tijd. Daar doe je het voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Kijkers raken niet uitgepraat over Lotte in Steenrijk, Straatarm

Hoewel menig kijker er anders over denkt, is Lotte wél blij met hoe ze overkomt op televisie en trekt ze zich niets van de nare Twitter reacties aan. "We zijn super close en ik denk dat jullie dat terug hebben kunnen zien op beeld." Helaas voor de kijkers werden niet alle sappige momenten gedeeld. Zo vertelt Lotte dat ze ook weleens ruzie met haar moeder heeft, maar dat dit buiten beeld is gebleven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Lotte wéér realityster in Steenrijk, Straatarm

Er is zelfs nog contact met het andere gezin. "Super leuke familie. Toen wij hen ontmoetten, waren we gelijk enthousiast. Vier super kinderen, gezellig. (...) Jij hebt laatst nog met hen gefacetimed." Ragnhild: "Echt een heel lieve vrouw. Ik heb respect voor haar. Ze is heel vrolijk, de kids zijn heel vrolijk." Een volgende ontmoeting staat zelfs al gepland, want Lotte en Ragnhild gaan binnenkort bij het gezin op visite om nog eens uitgebreid hun ervaringen met elkaar te delen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!