Kopen zonder Kijken Beeld © Maartje Brockbernd

Vanavond laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken

14 december 2020 11:06

Treurig nieuws voor fans van 'Kopen Zonder Kijken'. Na een heerlijk seizoen, met hier en daar een ondankbaar koppel, staat op maandagavond de laatste aflevering op het programma.

Aan Martijn Krabbé, makelaar Alex en de charmante aannemer Bob de taak om nog één keer het kunstje te flikken dat ze inmiddels zelf tot kunst hebben verheven: een woning vinden voor een koppel dat drastisch op zoek is en het opknappen tot een waar paleis. 

Partners Ronald (vader van twee) en Magda (moeder van één) willen met hun samengestelde gezin samenwonen, maar een passende woning vinden blijkt een onmogelijke opgave. Ze doen samen het onvoorstelbare door een woning te kopen zónder zelf eerst te kijken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kopen zonder Kijken-koppel schrikt: 'Lijkt wel alsof het instort'

Ronald en Magda zijn hiermee het achtste en laatste koppel dat voorlopig op de hulp van Martijn en zijn woonexpert mogen rekenen. De vraag is niet óf het team een passende woning vindt, maar vooral hóe het eruit komt te zien. Wil je de aflevering alvast vooruit kijken? Klik dan hier.

Kopen Zonder Kijken is te zien om 20.32 uur op RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bob Sikkes reageert op 'ondankbaar' Kopen zonder Kijken-stel

Martijn is ondertussen maar wat trots dat zijn programma wederom een succesvol seizoen kent. Hij weet inmiddels precies wat het geheim is achter zijn razend populaire woonprogramma, zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!