Makelaar Alex in Kopen Zonder Kijken Beeld © RTL

Makelaar Alex schrikt van rare ontdekking in Kopen Zonder Kijken

14 december 2020 21:49

Door het zetten van één simpele handtekening leggen koppels dit hele seizoen al hun geld en vertrouwen in de handen van Martijn Krabbé (52) en zijn team van woonexperts. Ook Ronald en Magda doen in de laatste aflevering van 'Kopen Zonder Kijken' het ondenkbare: ze kopen een huis zonder het te bekijken.

Dit keer geen koppel dat in verwachting is van een kindje en daarom als de wiedeweerga moet verhuizen, maar een stel dat de grote wens heeft om samen te wonen met hun samengestelde gezin. Het lukt Ronald en Magda maar niet om de juiste woning te bemachtigen. Kopen Zonder Kijken is hun laatste hoop om wél de woning van hun dromen te vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vanavond laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken

Met een tuin, drie slaapkamers en een budget van 525.000 euro is het zelfs voor makelaar Alex nog een flinke klus om het perfecte huis te vinden. Lukt het hem wel om de duurzame, karakteristieke vrijstaande woning op steenworp afstand van station Heiloo of Castricum te vinden? 

Na maanden zoeken heeft Alex eindelijk een object op het oog. Maar eenmaal in het huis schrikt hij een beetje als hij één van de kamers opent. "Zo, dit is best een flinke kamer. Maar wat is dit dan?" vraagt hij zich hardop af als hij twee riemen ziet. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kopen zonder Kijken-koppel schrikt: 'Lijkt wel alsof het instort'

"Ik wil het niet weten", lacht hij, terwijl hij ongetwijfeld beelden van een seksschommel op z'n netvlies gebrand heeft staan.

Met weer een succesvol seizoen achter de rug vertelt Martijn in RTL Boulevard het geheim achter dit populaire programma. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!