Beeld © RTL

Janny in tranen tijdens finale van Het Perfecte Plaatje

15 december 2020 22:52

De overgebleven kandidaten van 'Het Perfecte Plaatje' zijn helemaal in hun element in de finale van het populaire programma. Waar Bibi op zoek gaat naar 'paddenstoel-piemels', heeft Stefano de tijd van zijn leven op de elektrische fiets.

"Dan vlieg je het eiland over"

Let op: spoilers!

Speciaal voor de finale gaat het drietal eilandhoppen over de Waddeneilanden. De reis begint op Vlieland. Voor Stefano is het de eerste keer dat hij op een elektrische fiets zit, en daar is hij een partij blij mee. "Het is schitterend hier", horen we hem roepen tijdens het fietsen. Hij begroet zelfs een pony tijdens het fietsen. "Je kunt hem in tourstand zetten, in sportstand en zelfs in turbostand. Dan vlieg je het eiland over", glundert hij.

Stefano is niet de enige die zich uitleeft op een fiets. Ook Janny en Tijl hebben het gezellig op een tandem.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

William Rutten lyrisch over Het Perfecte Plaatje-kandidaten

Natuurlijk gaat het allemaal om foto's en een van de opdrachten is een inwoner van Vlieland in een superhelden-pak hijsen en daar een originele foto van maken. Janny krijgt het kostuum van Spider-Man en zoekt daar de geschikte man voor. Jan de Piereman, een van de oudere inwoners van Vlieland is het toch nét niet.

Waar er tijdens de halve finale niemand naar huis hoefde, is dat nu wel anders. Ditmaal is het Janny die aan het kortste eind trekt en haar avontuur stopt hier dan ook. Het zorgt voor de nodige waterlanders bij het HHB-jurylid. "Ik vond het fantastisch. Ik heb zoveel geleerd, met zulke lieve mensen", weet ze tussen de tranen door uit te brengen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uniek kijkje achter de schermen bij Het Perfecte Plaatje-finale

Volgende week is de laatste finale-aflevering van Het Perfecte Plaatje om 20.30 uur te zien op RTL 4. Alles over dit succesvolle seizoen zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!