Beeld © ANP

Johnny blijft ondanks aangifte verteller van het kerstverhaal

16 december 2020 15:05

Dat er op 15 december aangifte tegen Johnny de Mol (41) is gedaan voor mishandeling en poging tot doodslag betekent vooralsnog niet dat hij zijn kerstklus aan zijn neus voorbij ziet gaan. Omroep KRO-NCRV ziet namelijk geen reden om Johnny te vervanger als verteller van het kerstverhaal tijdens de 'Nationale Kerstavond'.

"Johnny weet als geen ander een bijbels verhaal een hedendaags gezicht te geven"

De aangifte van Shima Kaes tegen Johnny is geen struikelblok om de presentator 'gewoon' het kerstverhaal te laten vertellen, zo laat de omroep aan het AD weten. "We zijn ervan overtuigd dat Johnny de Mol een mooie invulling gaat geven aan de Nationale Kerstavond op 24 december. Johnny weet als geen ander een bijbels verhaal een hedendaags gezicht te geven: een eeuwenoud verhaal relevant te maken in de wereld van nu."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Aangifte poging tot doodslag tegen Johnny de Mol'

Shima Kaes durft onder bescherming van haar juridisch adviseur aangifte te doen tegen haar ex-verloofde. Volgens de aangifte zou het gaan om 'drie vermeende incidenten uit 2015 - in het Mexicaanse Tulum, in Amsterdam en op Ibiza - waarbij Johnny de Mol zijn toenmalige partner onder meer zou hebben geslagen, geschopt en gepoogd te wurgen'. Naast onder meer foto’s waarop de verwondingen van Kaes zichtbaar zijn, is er een document waarin een huisarts spreekt van 'fysiek geweld', aldus het AD. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Advocaat Johnny de Mol noemt aangifte 'absurd'

Johnny's advocaat Peter Plasman verklaart in een reactie aan dezelfde krant: "Johnny de Mol neemt met verbazing kennis van deze verhalen, die hij ziet als de zoveelste ordinaire publiciteitsstunt van Aachboun. Van zware mishandeling is geen sprake geweest en poging tot doodslag is absurd, vooral na 6 jaar. Deze trial by media past helemaal in de chantage van de familie De Mol door dezelfde Aachboun."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!