Jan Reus Beeld © SBS

Ex van Sonja Bakker vindt toch niet de liefde op televisie

16 december 2020 19:27

Jan Reus, de 58-jarige ex-man van Sonja Bakker (46), wist met zijn Spaanse dirty talk Romy naast zich in bed te krijgen tijdens de opnames van 'Lang Leve De Liefde'. Liefde vond het stel uiteindelijk niet, zo blijkt uit de aflevering van woensdagavond.

"Ik denk dat we op dit moment niet in dezelfde levensfase zitten"

Dochter Puk probeerde haar vader via het liefdesexperiment aan de vrouw te krijgen, maar dat is niet gelukt. Ondanks dat Jan en Romy een gedeelde liefde voor Ibiza en Moët champagne hebben en zelfs naast elkaar in slaap vielen, is de vonk niet overgeslagen. De chemie ontbreekt, zo klinkt de keiharde conclusie van Romy.

"Je bent de ideale man voor heel veel vrouwen. Ik voel geen chemie, geen romantische klik", begint ze haar verhaal. "Ik denk dat we op dit moment niet in dezelfde levensfase zitten." Jan beaamt dat. "Je hebt nog helemaal niets gezegd waar ik het niet mee eens ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-man Sonja Bakker flirt met nieuwe vrouw in Lang Leve De Liefde

Daarop besluiten de twee om hun liefdesnestje na 24 uur te verlaten en hun verblijf niet te verlengen. Dat betekent dat de man die het afgelopen jaar al zo weinig tijd had voor de liefde zonder blondine naar huis is gegaan. Geïnteresseerden kunnen nog wél via de website van het programma zichzelf opgeven voor een date met de Hoornse ondernemer.

Lang Leve De Liefde wordt om 19.00 uur uitgezonden op SBS. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lang Leve De Liefde-kijkers verward: 'Is dat Mart Smeets?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!