Fabrizio in 'Steenrijk, Straatarm' Beeld © Talpa/SBS

Kijkers smelten weg bij Fabrizio in Steenrijk, Straatarm

16 december 2020 21:23

Na Lotte Leeuwen (23) is het de beurt aan Fabrizio (28) in het programma 'Steenrijk, Straatarm'. De 'Temptation Island'-ster verruilde zijn realityleven eventjes met dat van een gezin dat weinig te besteden heeft. Zijn deelname viel behoorlijk in de smaak bij de kijkers.

"Fabrizio komt nu toch veel leuker over dan in Temptation Island"

Monica en haar dochter Beau en zoon Kevin switchen een weekje van leven met Fabrizio en zijn goede vriend Daniele. De reden dat Monica het zwaar heeft, komt door haar verleden. "Ik ben heel erg gepest op school, maar echt heel erg", vertelt ze. Hierdoor is ze 'heel onzeker' geworden en kampt ze nu met angststoornissen. "Ik slik een batterij aan medicijnen per dag. Het gaat best goed, maar werken zit er nu niet in." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lotte pareert kritiek na deelname aan Steenrijk, Straatarm

Daarnaast is Monica twee keer in de steek gelaten toen ze zwanger was. “Als je kinderen hebt en geen geld, ga je gekke dingen doen", legt ze uit. Ze kwam op straat te staan en had torenhoge schulden. "Ik heb gewoon te weinig inkomen. Als ik het zelf moet doen, ga ik het niet redden", verklaart Monica. Eenmaal bij Fabrizio thuis is het feest voor het gezin. Al snel komen ze erachter dat ze 1750 euro te besteden hebben die week. De Temptation Island-ster daarentegen moet het doen van 50 euro. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Lotte wéér realityster in Steenrijk, Straatarm

De kijkers vonden het aandoenlijk hoe Fabrizio zich voordeed in Steenrijk, Straatarm. Zo vindt één fan hem 'altijd al een onwijs toffe peer' en 'nu ook'. Een ander vindt de tatoeerder en zijn goede vriend Daniele 'prima gasten'. 'Ik vind het zo raar! Fabrizio komt nu toch veel leuker over dan in Temptation Island', vindt een ander. Niet alleen Fabrizio, maar ook zijn pand valt in de smaak. 'Wat een ziek gaaf huis', klinkt het op Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank uit Steenrijk, Straatarm in één klap schuldenvrij door Mark

Kijk hier de aflevering van Steenrijk, Straatarm terug. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!