Temptation Island: Love or Leave Beeld © Videoland

Eerste kampvuur zorgt voor emoties bij Temptation-mannen

17 december 2020 14:29

Het is hét moment waarvan kijkers van 'Temptation Island' het warmst worden: het kampvuur. In aflevering vijf van 'Temptation Island: Love or Leave' zijn het dan eindelijk de heren die beelden van hun vriendin te zien krijgen. En boy oh boy, met de hoeveelheid tranen die vloeien zou je het vuur bijna kunnen doven.

Let op: dit artikel bevat spoilers van Temptation Island: Love or Leave aflevering 5.

"Wat ik nou pijnlijk vindt om te zien is dat Pretty Ricky niet echt verliefd is."

Sonny, Sorelis, Greg en Marco moeten het nu al enkele dagen zonder hun wederhelften doen. Wanneer presentator Kaj Gorgels het nieuws dropt dat het tijd is voor hun kampvuur zijn de meesten dan ook blij: eindelijk kunnen ze weer een glimp opvangen van hun liefje. Behalve Sonny, voor hem hoeft dat niet zo nodig.

Eenmaal bij het kampvuur aangekomen, is Marco als eerste aan de beurt. Op de beelden is te zien hoe zijn vriendin Denise zich vermaakt met de muzikale vrijgezel Sahr. Haar vriend is blij met de beelden. "Ik ben blij dat ze iemand heeft gevonden waar ze gewoon gelukkig mee kan zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato had bijna déze Temptation-ster als schoondochter

Voor Greg zijn de beelden wat minder positief. Ondanks dat hij zelf de Temptation flink aangaat, hoopt hij dat hij en Karina samen Temptation Island zullen verlaten. De beelden laten zien dat zijn vriendin misschien iets anders voor ogen heeft. "Ik heb echt veel meegemaakt met hem. Er komt een punt dat je niet meer kan. Het is gewoon klaar", klinkt het uit Karina's mond. En dat komt binnen bij Greg, die zijn tranen niet kan bedwingen. "Ze spreekt wel dingen uit die ik zelf niet zou uitspreken. Het lijkt voor mij alsof ze er al klaar mee is."

Ook bij Sorelis springen de tranen in zijn ogen als hij zijn beelden krijgt, maar om een heel andere reden. Hij ziet hoeveel zijn vriendin Gulcin hem mist. Voor Sorelis en Gulcin is het duidelijk: zij horen bij elkaar. "Ik voel me gewoon één met haar. Ik voel op de een of andere manier ook dat als ik aan haar denk, zij ook aan mij denkt", vertelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kampvuur Temptation komt binnen: 'Dat zijn dingen die ik niet wil zien'

En dan is er natuurlijk nog Sonny. "Ik denk dat mijn relatie op de meest wankele poten staat", zegt hij vlak voor hij de beelden te zien krijgt. Het is geen geheim dat hij veel interesse toont in twee single dames in de villa. En ondertussen kan zijn vriendin Jaidy het heel goed vinden met Ricky, die door Sonny na het zien van de beelden meteen wordt omgedoopt tot 'Pretty Ricky'.

Waar Sonny eerst nog blij lijkt te zijn dat Jaydi zich vermaakt, slaat zijn mening daarna snel om. "Ah, kwal", verzucht hij. "Wat ik nou pijnlijk vind om te zien is dat Pretty Ricky niet echt verliefd is. Als ik echt zie dat hij verliefd is en Jaydi verder kan later groeien, dan is het tijd voor mij om Jaydi los te laten. Maar ik heb het gevoel dat hij alleen maar over seks praat, dat hij haar het bed in wil praten en dat hij haar de fout in wil laten gaan. Maar ik ken Jaydi door en door, dat gaat ze niet doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen van Poorten het gezicht van Temptation Love Therapy

Maar dan gebeurt er iets onverwachts: terwijl alle mannen opstaan om weg te gaan, wil Sorelis nog even blijven zitten om met Kaj te kletsen. Waar hij het over wil hebben, dat zien we volgende week.

Vrijdag 18 december is 'Pretty Ricky' te gast in Temptation Love Therapy. Je ziet het op onze site.

Vorige week kwam Daisy langs in Love Therapy en zij vertelde onder meer wat er precies is voorgevallen tussen haar en Greg.

Love Therapy: wat gebeurde er écht tussen Daisy en Greg?

09:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!