Beeld © ANP

Kijkers vol lof over Emma Wortelboer in De slimste mens

18 december 2020 11:29

Een mooie prestatie van Emma Wortelboer (24) in het nieuwe seizoen van 'De slimste mens'. De presentatrice weet het namelijk al vier afleveringen vol te houden en kijkers reageren erg positief op haar prestaties. 'Eigenlijk was ik nooit een fan van Emma Wortelboer, maar na enkele afleveringen tot de conclusie gekomen dat ze best een prachtmens is', klinkt het onder andere op Twitter.

"Ze was weer de beste, maar ook de leukste"

Emma Wortelboer is een van de kandidaten die het seizoen mocht aftrappen en dat doet ze naar verbazing van veel kijkers uitermate goed. Ze weet het tot aflevering vier te schoppen en ook in deze aflevering komt ze als slimste uit de strijd. Kijkers laten via Twitter weten dat ze erg gesteld zijn op de 24-jarige. 'Ze was weer de beste, maar ook de leukste', 'Ik ben diep onder de indruk van deze mooie vrouw' en 'Ze brengt veel levendigheid in het geheel. Ze is authentiek en dat vind ik prachtig' is maar een greep uit de reacties op sociale media. 

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Hysterische Emma Wortelboer gaat wederom hele internet over

Emma kwam vorig jaar onder vuur te liggen nadat ze namens Nederland de punten uit mocht delen op het Eurovisie Songfestival. Toen Duncan Laurence de wedstrijd had gewonnen, reageerde de presentatrice daar op zijn zachtst gezegd nogal enthousiast op. "Heb het vooral niet over jezelf als je die twaalf punten weggeeft, sorry. Ik kan me hier zó aan ergeren..." was de reactie van onder meer Patty Brard. "Wat voor dealer heb je, hou eens op. Dit moet verboden worden, iemand die zichzelf zó in de picture wil spelen..."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!