Beeld © AVROTROS

Ik Vertrek-stel lijkt hardleers en verhuist maar liefst drie keer

18 december 2020 21:28

Kent u die mop van de stel dat vertrok naar het buitenland? Die gingen drie keer. In een speciale 'Ik Vertrek' zien we hoe Laurens en Brigitte wel erg hardleers lijken te zijn, maar dat dat niet altijd slecht uit hoeft te pakken.

"Dit is echt onze eerste echte plekje"

Het avontuur van het stel begint in 2015 in Frankrijk, maar dat is weinig succesvol. De koop van een boerderij ging niet door en tussendoor verhuisden ze weer terug naar Nederland. Hier kochten ze een huisje in Haarlem om op te knappen en weer door te verkopen.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, want vier jaar later is het stel neergestreken in Duitsland. Hier hebben ze boerderij gekocht en leven als een god…. in Duitsland. "Dit is echt onze eerste echte plekje", vertelt Brigitte. Het stel kocht dit stulpje op Marktplaats, maar dit is zeker niet de eindbestemming. Want de Spaanse zon lonkt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Ik Vertrek kunnen weer genoeg van 'bingokaart' afstrepen

Dus worden de verhuisdozen weer ingepakt, want ze hebben een villa aangekocht. Ditmaal hebben ze een doel: retreat-programma's opzetten voor groepen. Dit lijkt een succes te zijn, want al snel lopen de boekingen binnen. Het stel moet nog wel flink aan de bak, want binnen vijf weken moet alles klaarstaan voor de eerst gasten. "Het is gewoon heel veel werk", vertelt Brigitte. Hoewel ze uiteindelijk op hun plek lijken te zitten, is er geen zekerheid dat ze hier de rest van hun leven blijven zitten: "Dat kan ook Portugal zijn. Gaan we regelen."

Eerder zagen we al hoe Aadje en Richard alles achter zich lieten in Ik Vertrek. Hieronder zie je hoe het nu met ze gaat.

Ik Vertrek is elke vrijdagavond om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!