Heel Holland Bakt Beeld © Roland Reinders

Opnames Heel Holland Bakt flink op de proef gesteld

22 december 2020 07:42

Wie toe is aan een portie zorgeloze slow tv kan zijn of haar hart ophalen met het nieuwe seizoen van 'Heel Holland Bakt'. Op 27 december 2020 barst het bakspektakel weer los op televisie. André van Duin (73) en Robèrt van Beckhoven (59) schuiven aan in 'BEAU' om te praten over het nieuwe seizoen.

Hoe bak je de perfecte tulband en hoe smelt je chocolade? Dat zijn de enige vragen waar je de komende weken op zondagavond druk om hoeft te maken. Met de start van het achtste en coronaproof seizoen van Heel Holland Bakt is André van Duin opnieuw de steun en toeverlaat van de kandidaten.

De baktent is twee keer zo groot en het enthousiasme onder de deelnemers des te meer, zo blijkt uit de eerste beelden van het seizoen. Klein probleempje in de zomer: er waren volgens André duizenden bijen en wespen die de opnames verstoorden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de kandidaten van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt

Met zeven seizoenen van Heel Holland Bakt achter de rug, is het programma nog steeds geen gesneden koek. Het is al jarenlang een programma om je vingers bij af te likken, maar hoe gaat het eigenlijk met de winnaars van de vorige seizoenen? RTL Boulevard ging bij hen langs. 

Hoe gaat het met de oud-winnaars van Heel Holland Bakt?

02:35

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 27 december om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!