Boer Jan en Nienke Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Waarom boer Jan en zijn Nienke uit elkaar gingen

22 december 2020 11:13

Tijdens de opnames van 'Boer zoekt Vrouw' leek het dikke mik tussen boer Jan en zijn Nienke. Ook bij de reünie spatte de liefde van het scherm. Des te groter was de schok toen de relatie stukliep. Jan vertelt in gesprek met Yvon Jaspers (47) waarom de koek deze zomer al op was.

"Toen was ik eigenlijk wel tot de conclusie gekomen dat ik niet weet of ik je wel kan geven wat je nodig hebt"

"Ik vond het in het begin vrij snel gaan tussen ons", vertelt Jan. "Bijvoorbeeld dat ze heel veel bij me was. Toen kwam corona en waren we nog meer op elkaar aangewezen." Het bleek de druppel die spreekwoordelijke emmer deed overlopen.

Door de coronacrisis moest Jan niet alleen de deuren van zijn boerenbedrijf sluiten, maar besloot hij ook de deur van zijn liefdesleven dicht te doen. "Toen was ik eigenlijk wel tot de conclusie gekomen dat ik niet weet of ik je wel kan geven wat je nodig hebt. Wat je wil." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Jan en Nienke uit Boer zoekt Vrouw uit elkaar

Tijdens de laatste weken samen verliep het al stroef vertelde Nienke afgelopen zomer. "Ik ben dol op Jan, zijn kinderen en de boerderij, maar de laatste weken liep het allemaal wat stroever." De twee besloten een weekendje weg te gaan in de hoop dat het hen dichter bij elkaar zou brengen, dat bleek helaas niet zo te zijn. "Na dit weekend kwamen we allebei tot de conclusie dat het niet gaat werken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Jan vond meer dan alleen liefde na BzV

De Boer zoekt Vrouw Kerstspecial is vrijdag 25 december om 21.40 uur te zien op NPO 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!