Vier Handen Op Eén Buik Beeld © BNNVARA

Vier Handen Op Eén Buik-kijkers staan versteld van Louise

23 december 2020 10:48

In 'Vier Handen Op Eén Buik' laten jonge, aanstaande moeders zien hoe ze zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden aangemoedigd door een bekende moeder die hen bijstaat tijdens de zwangerschap, de bevalling én erna. In de aflevering van dinsdagavond werd de 20-jarige Louise bijgestaan door Bibi Breijman (29).

"Ze heeft gewoon haar roeping gevonden, ze is gewoon een supermama"

De zwangerschap van Louise was niet gepland en ze slikte dan ook de pil. Toch raakte ze in verwachting, wat volgens de aanstaande moeder gebeurde toen ze de pil samen met antibiotica slikte. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Zo krijgt de aanstaande mama steun van haar eigen moeder en ook vriend Jesse van 20 staat haar bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Lovende reacties op Karin Bloemen in Vier Handen Op Eén Buik

Louise is vroeger erg gepest vanwege haar psoriasis, wat haar zelfs depressief maakte. "Ik dacht dat het mijn schuld was dat ik die huidziekte kreeg", vertelt ze openhartig voor de camera. Het ging zelfs zo ver dat Louise probeerde haar leven te beëindigen en werd opgenomen. Het vertrouwen in zichzelf en haar omgeving is dan ook erg laag. Door de mommy to be in de spotlights te zetten tijdens een fotoshoot, zorgt Bibi ervoor dat het zelfvertrouwen stukje bij beetje terugkomt. Ook het bezoeken van een ‘oefenbevalling’ zorgt ervoor dat haar vertrouwen in zichzelf en de toekomst toeneemt.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Als baby Liam eenmaal is geboren, is Louise een veranderde vrouw. "Ik herken Louise niet meer", vertelt Bibi tijdens haar kraambezoek. "Ik wil niet zeggen dat ze hiervoor niet goed was, want ze was hierover ook superlief en vrolijk en je zag haar al heel erg stralen tijdens de zwangerschap. Maar wat er nu is gebeurd is niet normaal. Ze zit er bij als een verheven Beyoncé (...) Ze heeft gewoon haar roeping gevonden, ze is gewoon een supermama."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi over Het Perfecte Plaatje: 'Het zat constant in m'n hoofd'

Bibi was dinsdagavond ook te zien in de finale van Het Perfecte Plaatje. In onderstaande video vertelt ze daar meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!