Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Dus tóch: weer koppel vroegtijdig naar huis in Temptation Island

24 december 2020 14:00

In 'Temptation Island: Love or Leave' is het niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met de ware samen zijn. De kandidaten geven elkaar de vrijheid om dat uit te zoeken. Voor één van de stellen is het zo klaar als een klontje, zo blijkt in de nieuwste aflevering.

Pas op: spoilers!

"Ik wil hier ter plekke een aanzoek doen"

Bij de mannen dreunt het kampvuur nog hard na. Vooral Gregory is gebroken nadat hij zijn Karina hoort vertellen dat het over en uit is tussen hen. Ook bij Sorelis springen de tranen in de ogen door de beelden die hij te zien krijgt, maar wel om een héél andere reden. Als hij ziet hoeveel zijn vriendin Gulcin hem mist, heeft hij een bijzonder verzoek aan presentator Kaj Gorgels. "Ik heb mezelf leren kennen”, begint hij. "Ik zit er denk ik wel doorheen, ook omdat ik de beelden zag van Gulcin. Wij hebben one mind, one heart. En ik denk, als de keuze is love or leave, dan wil ik leave with my love." 

Voor hem is de test dan ook klaar: "Ik weet het een miljoen procent zeker. (…) Wij zijn gewoon één. Het was echt liefde op het eerste gezicht. Ik zei toen al meteen: dit wordt mijn vrouw." De afgelopen negen jaar hebben ze heel wat ups en downs gehad, maar Sorelis is er nu klaar voor om van Gulcin zijn vrouw te maken. "Ik wil hier ter plekke een aanzoek doen", verklaart hij.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Knappe broer van Denise uit Temptation Island blijkt fotomodel te zijn

Het plan wordt meteen in werking gezet en de andere mannen gaan om die reden zonder Soleris terug naar de villa. Wat er aan de hand is, weten zij nog niet. Ook Gulcin wordt met een smoesje gescheiden van de meiden, die op groepsdate gaan. Ondertussen wordt zij naar haar toekomstige verloofde gebracht, die de Temptation-babe op staat te wachten aan het einde van een rode loper. 

"Ik heb je hiernaartoe geroepen omdat ik wil vertrekken", vertelt Sorelis na een kus. "Ik wil mijn excuses aanbieden voor al die dagen en al die jaren dat ik jou pijn heb gedaan. Ik wil je meenemen niet meer als mijn liefde, maar als mijn toekomstige vrouw." Daar hoeft Gulcin niet lang over na te denken. "Duizend keer ja!" antwoordt ze in tranen. "Voor altijd." De emoties lopen nog verder op door een aantal videoboodschappen van hun familie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste kampvuur zorgt voor emoties bij Temptation-mannen

Of het voor pril liefdeskoppel Jaydi en Ricky net zo eindigt? Daarvoor moeten we wachten tot een nieuwe aflevering van Temptation Island: Love or Leave. Die is vanaf donderdag 31 december te zien bij Videoland. Volgens Ricky was het in ieder geval liefde op het eerste gezicht, zo vertelt hij in Love Therapy. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Daisy en Gregory na één avond Temptation al afstand namen

Sorelis en Gulcin worden vervangen door Kevin (27) en Eva (19), die zo'n 1,5 jaar samen zijn en klaar zijn voor de volgende stap. Temptation Island moet gaan bewijzen of ze daadwerkelijk klaar zijn voor een toekomst samen. Vooral Kevin moet zich bewijzen, want toen ze net twee weken samen waren ging hij al de fout in. "Dit is voor mij een goede test om te kijken of ik het aankan", vertelt hij aan presentatoren Kaj en Monica.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!