Ook speciale LEGO Masters is ware kijkcijferfhit

27 december 2020 09:14

Het programma 'LEGO Masters' blijkt ook tijdens kerst een succes. De kerstspecial van het programma op RTL 4 wist zaterdagavond 1,2 miljoen kijkers te trekken, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee was de show het op een na best bekeken programma van de avond. Alleen het 'NOS Journaal' van 20 uur trok meer kijkers.

LEGO Masters was dit jaar een van de grote televisiehits. De show wist steevast meer dan een miljoen kijkers per aflevering te trekken. In de kerstspecial gingen vijf bekende duo's voor het goede doel aan de slag met de gekleurde bouwstenen. Onder meer de duo's Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels en Fien Vermeulen en Fernando Halman kwamen in actie. De presentatie was in handen van Ruben Nicolai.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver is dankzij LEGO Masters 'nerd' geworden

In de top 5 best bekeken programma's staan verder het Half acht nieuws op RTL 4 (988.000 kijkers), Pesetas van Niels van der Laan en Jeroen Woe (763.000) en de finale van Kamp van Koningsbrugge (750.000) op NPO 1. De eerste aflevering van Top 2000 a gogo op NPO 3 wist zaterdag 635.000 kijkers te trekken, goed voor een negende plaats in de dagelijkse kijkcijferlijst.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!