Beste Zangers Musical Beeld © AVROTROS

Kim-Lian geeft voorproefje Beste Zangers musicalspecial

28 december 2020 17:36

Fans van 'Beste Zangers' en musicals krijgen in het nieuwe jaar het beste van twee werelden. Op 2 januari komt het succesvolle muziekprogramma namelijk met een heuse musicalspecial! Kim-Lian van der Meij (40) deelt op haar Instagram alvast de eerste beelden.

"Ik vond het zo gaaf om mijn lievelingsduet met jou te mogen zingen"

De zangeres heeft vanuit haar tenen gezongen en schrijft zelfs haar pumps ervoor te hebben uitgetrokken. 'Lieve René van Kooten, ik vond het zo gaaf om mijn lievelingsduet met jou te mogen zingen', valt er te lezen. Ook bedankt ze Lenny Kuhr, Emma Heesters, Thomas Berge en René Froger in het bericht voor een 'onvergetelijke mooie avond'. Zij laten in de special hun favoriete musicalliedjes horen onder leiding van Edsilia Rombley.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Genieten maar: de mooiste optredens van Beste Zangers 2020

AVROTROS heeft al een aantal nummers verklapt die de zangers ten gehore gaan brengen. Zo gaat René Froger het duet aan met Emma. De twee geven een optreden van 'Beauty and the Beast' weg. René van Kooten komt met zijn uitvoering van 'De Laatste Nacht' uit de musical Miss Saigon, wat hij samen met Kim-Lian zingt. Daarnaast zullen er liedjes uit de musicals Jesus Christ SuperstarFameThe WizGreaseOliverHeerlijk duurt het langst en The Jerseyboys voorbijkomen.

De uitzending werd eind 2019 al opgenomen, vandaar dat niemand 1,5 meter afstand houdt en elkaar gewoon knuffelt. Sanne Hans schitterde onlangs in het reguliere seizoen en hield er een megahit aan over. In onderstaande video vertelt ze over haar deelname.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ondanks succes Beste Zangers stelt Milow zijn nieuwe album uit

Beste Zangers Musicalis op 2 januari om 21.40 uur te zien op NPO1. I

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!