Ricky in 'Temptation Island: Love or Leave' Beeld © Tom Cornelissen/RTL

Ricky van Temptation Island heeft twee heel bekende exen

29 december 2020 14:39

'Temptation Island: Love or Leave' is nog maar net van start of de vonken tussen Jaydi en Ricky spatten al van het scherm. Als hij en Jaydi het programma als koppeltje verlaten, is het niet voor het eerst dat Ricky met zijn relatie in de spotlight belandt.

"Als ik het echt voor de ‘fame’ deed, had ik 12 jaar geleden wel meer mijn best gedaan"

Niet alleen Daisy papte al eens aan met de zoon van een bekende Nederlander, ook 'Pretty Ricky' is in het verleden intiem geweest met twee bekende dames. Aan Temptation-insider Michella Kox bevestigt hij een tijdje samen te zijn geweest met presentatrice Saar Koningsberger en The voice of Holland-zangeres Eva Treurniet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dus tóch: weer koppel vroegtijdig naar huis in Temptation Island

"Ik heb inderdaad twaalf jaar geleden een relatie gehad met Saar", doet Ricky een boekje open bij Michella. "Wij zijn elkaar tegengekomen tijdens de opnames van TMF. Ook heb ik vroeger achter de schermen gewerkt van meerdere tv-programma's." Met Eva was hij twee jaar samen. Hierover vertelt hij: "Ik zag Eva meedoen aan The voice of Holland en dacht toen: zo, wat een knappe griet, ik stuur haar een berichtje."

Dat mensen twijfelen aan zijn band met Jaydi vindt hij dan ook de grootste onzin. "Als ik het echt voor de ‘fame’ deed, had ik 12 jaar geleden wel meer mijn best gedaan", is dan ook zijn reactie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hebben Gulcin en Sorelis spijt van deelname aan Temptation?

In Temptation Love Therapy sprak de knapperd eerder al over zijn liefdesleven. En wat blijkt? De charmante Ricky is best een bad guy. Bekijk de hele video hieronder:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!