Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Drama Island: eerste relatie in Temptation officieel beëindigd

31 december 2020 14:02

De mannelijke kandidaten van 'Temptation Island: Love or Leave' moeten het nu al een week zonder hun vriendinnen doen. En dat blijkt niet geheel zonder risico's: in de nieuwe aflevering, die vanaf vandaag te zien is bij Videoland, worden er flinke knopen doorgehakt...

Pas op: spoilers!

"Hoe kun je nu 3 jaar weggooien in één week?"

Jaydi is al drie jaar samen met Sonny. De twee hebben een woning in Zandvoort en zien een toekomst samen voor zich. Maar dat was voordat Jaydi 'Pretty Ricky' leerde kennen. Hun connectie groeit met de minuut en na de nacht samen te hebben doorgebracht, maakt Jaydi dan ook een lastige keuze.

"Ik ben echt wel klaar met mijn relatie", vertelt ze aan presentatrice Monica Geuze. Ze wil daarom Sonny een berichtje sturen om het hoofdstuk af te sluiten. "Ik heb een leuke connectie met Ricky en ik merk dat Sonny mij heel erg tegenhoudt. (…) Sonny heeft mij het eerste kampvuur gewoon heel erg teleurgesteld en ik dacht dat ik me eroverheen kon zetten, maar dat gaat gewoon niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ricky van Temptation Island heeft twee heel bekende exen

"Mijn gevoel zegt echt dat het niet meer gaat werken tussen mij en Ricky", gaat ze verder. "Ik wil hier niet nog een week zitten met dubbele gevoelens, ik wil het achter me kunnen laten en hem alle liefde en geluk gunnen."

Hoewel Sonny inziet dat zijn eerdere uitspraken gevolgen hebben, is hij er nog niet klaar voor Jaydi achter zich te laten. "Ik kan niet beseffen wat er hier gebeurt", huilt hij als hij de boodschap van Jaydi te zien krijgt. "Dit had ik nooit verwacht en vind ik ook niet netjes na alles wat ik de afgelopen 2,5 jaar voor haar betekend heb. Ik heb mijn hele leven ingeleverd om haar leven op te bouwen en dan krijg je dit ervoor terug. (...) Ik dacht dat ik emotioneel al aan de grond zat, maar nu lig ik onder de grond. Hoe kun je nu 3 jaar weggooien in één week?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gulcin openhartig over body shaming Temptation Island

Iemand die wél blij is met de beslissing van Jaydi is Ricky. In Temptation Love Therapy vertelde hij eerder al dat het liefde was op het eerste gezicht. Bekijk de hele video hieronder.

Love Therapy: voor Ricky was het liefde op het eerste gezicht

09:14

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!