Matthijs van Nieuwkerk Beeld © ANP

Matthijs van Nieuwkerk op roze wolk na geboorte kleinzoon

30 december 2020 05:13

In zijn eerste maanden na 'De Wereld Draait Door' merkte Matthijs van Nieuwkerk (60) dat hij prima zonder het programma kan. In het 'AD' vertelt de presentator woensdag dat er maar één moment was waarop hij de talkshow miste: na het overlijden van voetballegende Diego Maradona.

"Ik laat het hierbij want ik kraam te pas en te onpas de krankzinnigste liefdesverklaringen uit"

De presentator is teleurgesteld in de manier waarop dat nieuws werd besproken op de Nederlandse televisie. "Dat tv-saluut kon origineler en koninklijker. De beste commentaren kwamen van de oud-voetballers die toevallig al klaar zaten voor hun Champions League-analyse van die avond: Marco van Basten, Wim Kieft en René van der Gijp. Maar bij de talkshows was de fantasie blijkbaar op die dag."

Zo nam Matthijs van Nieuwkerk afscheid met DWDD

01:32
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martijn: 'Heb het compleet verneukt bij Matthijs van Nieuwkerk'

Het afscheid van DWDD was niet de enige grote gebeurtenis in het leven van de presentator dit jaar. Hij werd ook voor de eerste keer opa, van kleinzoon Frenkie. Daarover zegt hij in de krant: "Ik zit als opa nog in mijn wittebroodsweken, dus ik laat het hierbij want ik kraam te pas en te onpas de krankzinnigste liefdesverklaringen uit, heb ik begrepen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Jet van Nieuwkerk is bevallen van zoontje