Anna Nooshin in 'De Slimste Mens' Beeld © NPO

Kijkers onder de indruk van Anna Nooshin in Slimste Mens

31 december 2020 13:33

Na de zege van Emma Wortelboer (24) is er nu nóg een onverwachte publiekslieveling in 'De Slimste Mens'. Anna Nooshin (34) deed gisteravond voor het eerst mee aan de quizshow en wist Frank Evenblij (42) uit te schakelen in de finale.

"Veel Twitteraars wilden haar meteen in het modepopje-hoekje wegtweeten"

Het is elke keer weer nagelbijten bij De Slimste Mens, maar dit seizoen zitten er meer verrassingen in dan de kijkers gewend zijn. Emma Wortelboer gooide hoge ogen met haar algemene kennis en heeft een plekje in de finaleweek weten te bemachtigen. Nu is ook Anna Nooshin bijzonder lekker bezig. De influencer wist te winnen van haar tegenstander Frank en mag dus door naar de volgende aflevering. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Nooshin doet mee aan De Slimste Mens: 'Héél eng'

De slimme Anna verbaasde menig kijker met haar kennis en ontvangt dan ook veel lof voor haar optreden. 'Ik vond Anna altijd al leuk. Maar nu wint ze ook de finale van De Slimste Mens, terwijl veel Twitteraars haar meteen in het modepopje-hoekje wilden wegtweeten. Dat maakt haar nog leuker', zo omschrijft iemand het treffend. 'Ze is best slim', concludeert een ander. 'Ik vond haar erg sympathiek overkomen, leuke meid', meldt een derde. En weer een ander is nu finaal overstag: 'Dit is een Anna Nooshin-fanaccount.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anna Nooshin deelt haar 'indrukwekkende' work-out routine

Je ziet de aflevering van De Slimste Mens met Anna hier terug. Eerder dit jaar lag de influencer nog onder vuur na een interview met De Telegraaf rondom het naleven van de coronamaatregelen; dat zie je hieronder.

Anna Nooshin reageert op Telegraaf-rel: 'Ik voel me heel dom'

04:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!