Sezer in 'Date or No Date?' Beeld © RTL Boulevard/Videoland

Sezer vliegt Alastair in de haren: 'Walgelijk persoon'

04 januari 2021 12:00

Omdat 'Prince Charming' Marvin (28) de klik niet voelde met kandidaten Sezer en Alastair werd het duo op de eerste de beste vlucht naar Nederland gezet. Sezer moest er echter niet aan denken om met zijn lotgenoot een vlucht te delen en besloot om langer in Italië te blijven. Daar had hij naar eigen zeggen een goede reden voor.

"Denk je nou echt dat ik met zo'n walgelijk persoon mijn tijd ga spenderen?"

Geen perfect geföhnde haar op zijn hoofd die eraan denkt om samen met Alastair te reizen, zo laat de flamboyante Sezer weten op Instagram. Tijdens een vragenrondje laat hij geen spaan heel van zijn medekandidaat. Als hem gevraagd wordt over de terugreis met Alastair is hij duidelijk.

'Denk je nou echt dat ik met zo'n walgelijk persoon mijn tijd ga spenderen? Zulke type mensen kun je beter in de afvalbak gooien', sneert hij er lustig op los. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sezer openhartig over afwijzing Marvin in Prince Charming

Daar blijft het niet bij. 'Alastair was voor mij de meest irritante (persoon). Omdat hij geen respect heeft, geen manieren en heel judgemental is. Bepaalde karaktereigenschappen waarmee ik niet wil connecten... Dit soort mensen zijn echt zielig.' Aanleiding voor de valse berichten is waarschijnlijk de video die Alastair heeft opgenomen.

In het programma Digging with Diggy bespreekt hij met medekandidaat Dignum zijn akkefietje met Sezer. "Bij hem zit het waarschijnlijk wat dieper. Dat zie je wel vaker bij vrouwen", legt Alastair op een niet-chique wijze uit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser helpt Prince Charming-afvallers weer aan de man

Na zijn Prince Charming-avontuur had Sezer liefdesverdriet. Dat biecht hij in Date or No Date? op in gesprek met Gaby Blaaser. Zij heeft ondertussen de ideale liefdesmatch gevonden voor de vrijgezel. Of er nu wel sprake is van een klik, zie je in de aflevering hieronder. 

De afleveringen van Date or No Date? zijn hier te vinden en terug te kijken bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!