Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

'Deze Temptation Island-stellen zijn nog samen na het programma'

4 januari 2021 15:39

Terwijl 'Temptation Island: Love or Leave' nog maar net op gang is gekomen, is er maar één grote vraag: welke stellen hebben het liefdesexperiment overleefd? Sommige kandidaten lijken het zelf al verklapt te hebben.

Let op, dit artikel bevat spoilers.

De koppels moeten goed hun best doen om niks over hun relatiestatus naar buiten te brengen vóór de grote finale op Videoland uitgezonden wordt. Heel Nederland weet inmiddels dat Jaydi de brui aan haar relatie met Sonny heeft gegeven en dat Gulcin en Soleris verloofd zijn, maar hoe staat het er eigenlijk met de rest voor?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voorstellen: dit koppel vervangt Sorelis en Gulcin in Temptation

Gregory en Karina

Na een relatie van 7 jaar is het Karina die als eerste de handdoek in de ring gooit tijdens Temptation Island. Hoewel Gregory keer op keer het gezelschap van Liyah opzoekt, is hij nog niet klaar met de relatie. Met een loeiend heet kampvuur en ~ de mogelijke zoen ~ tussen Greg en de verleidster in het vooruitzicht zou je denken dat het einde van de relatie nadert.

Maar waarom kon je dan laatst de stem van Karina horen toen hij live ging op Instagram...? Het heeft er alle schijn van dat oude liefde echt niet roest en dit stelletje het programma compleet heeft uitgespeeld. Daryl heeft het op zijn beurt steeds leuker met Karina in het programma. Hoe dat dan precies zit, vertelt hij in deze aflevering van Love Therapy. 

Love Therapy: Daryl over zijn bijzondere band met Karina

09:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daisy voelde zich geen moment schuldig over relatie Gregory

Denise en Marco

Marco lijkt de ene na de andere connectie te vinden tijdens zijn deelname aan Temptation Island. Maar wie geld wedt dat hij er met een ander vandoor gaat, lijkt te verliezen. De kerstboom die bij hen op Instagram voorbijkwam, verraadt dat de twee waarschijnlijk samen Italië hebben verlaten. Of dat ze elkaar bij terugkomst in Nederland toch weer in de armen hebben gesloten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herken jij 'm? Zo zag Pretty Ricky uit Temptation er vroeger uit

Ricky en Jaydi

De liefdesdriehoek tussen Jaydi, Sonny en Ricky is erg ingewikkeld. Nu Sonny door Jaydi vakkundig uit de driehoek is gehaald en alleen Ricky overblijft, is het afwachten hoe hun connectie zich verder ontwikkelt. Erg spannend houdt Jaydi het overigens niet. De oplettende kijker heeft op haar social kanalen het horloge van Ricky al voorbij zien komen.

Temptation Island: Love or Leave is inmiddels ook begonnen en de kijkers zitten al snel op het puntje van hun stoel. Dit gebeurde er bij het eerste kampvuur.

Gigantische plottwist in Temptation Island: Love or Leave

00:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!