Sanne en Thierry uit Married at First Sight Beeld © Married at First Sight

Waar staan de koppels van Married at First Sight een jaar later?

05 januari 2021 17:37

Trouwen met iemand die je nog nooit hebt gezien: het klinkt te gek voor woorden. Toch durven de deelnemers van 'Married at First Sight' het aan. Vanavond begint een vers seizoen, maar hoe gaat het nu met de koppels uit het vorige? En belangrijker: hebben ze de liefde uiteindelijk gevonden?

Henk & Chantal

Misschien wel het meest spraakmakende koppel uit de geschiedenis van Married at First Sight: Henk en Chantal. Vooral Chantal, die van de kijkers al snel de bijnaam 'Wenkie' krijgt vanwege haar opvallende wenkbrauwen, zorgt voor flink wat opschudding. De uitgesproken dame heeft volgens de matchmakers van het programma een perfecte man gevonden in Henk, maar al voordat de blondine haar toekomstige man ontmoet slaan de twijfels toe. Chantal wil maar één ding: keihard wegrennen.

Hoewel de newlyweds elkaar het voordeel van de twijfel gunnen tijdens de huwelijksreis naar Antalya, gaat het al snel van kwaad naar erger. Zo is Chantal niet te spreken van het eetpatroon van Henk, terwijl Henks emmertje overloopt als Chantal voor de zoveelste keer haar telefoon erbij pakt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal uit Married at First Sight single na 'freaky' relatie

Niemand kijkt er dan ook van op als de twee besluiten aan het einde van de rit afscheid te nemen van elkaar. Gelukkig lijkt Cupido inmiddels wel raak te hebben geschoten bij beiden. Henks nieuwe vlam Katja blijkt de liefde van zijn leven. Hij schreef voor haar zelfs het nummer 'Je bent niet te weerstaan'. De tortelduifjes wonen inmiddels zelfs samen!

Ook Chantal heeft geen eenzame kerst achter de rug. Op de valreep van 2020 vertelde ze aan Shownieuws haar prins op het witte paard te hebben gevonden. De twee kennen elkaar al een langer, maar voorheen was het 'een beetje hobbelig'. Chantal: "Ik vind het heel leuk als hij bij mij is."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Dit koppel uit Married at First Sight is alweer vijf jaar getrouwd

Jeroen & Antoine

Nadat een aantal seizoenen geleden een vriendin van Jeroen meedeed aan het spraakmakende programma, besluit ook hij een kansje te wagen. En met succes, want hij wordt gekoppeld aan de extraverte Antoine. Na het officiële jawoord vertrekken de twee naar Marbella, maar er is geen sprake van wittebroodsweken...

"Antoine is coach en ik had moeite met die manier van communiceren. Ik wist niet altijd wat ik moest zeggen en daardoor kwam het op hem weer over alsof ik er niet volledig voor ging, terwijl dat niet zo was", blikt Jeroen terug bij In de Buurt. "Er was veel wederzijds respect en ook wel een bepaalde vorm van liefde, ondanks dat er geen echte verliefdheid was."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Maak alvast kennis met een aantal nieuwe MAFS-kandidaten

De twee blijven dan ook niet lang getrouwd, maar hebben wel nog altijd contact met elkaar. Van tijd tot tijd spreken ze zelfs af. "Ik ben achteraf heel blij dat ik dit alles heb mogen beleven en heb zeker geen spijt dat ik mee heb gedaan aan het programma", aldus Jeroen. 

Over zijn huidige liefdesleven wijdt Jeroen niet uit en ook Antoine blijft stil. Wel deelde Antoine afgelopen zomer een aantal foto's met een (onbekende) man die kon rekenen op heel wat liefde in de reacties.

Chantal & Ingeborg

Voor het eerst in de geschiedenis van Married at First Sight worden er afgelopen seizoen twee vrouwen aan elkaar gematcht. Toch blijkt dat geen succes. Ondanks dat de zon schijnt op huwelijksbestemming Gran Canaria, hangt er een grote donkere wolk boven hun relatie. De bom ontploft als Ingeborg haar ziel en zaligheid geeft tijdens een avondje karaoke, terwijl Chantal zich daar niet comfortabel bij voelt. Ingeborg is daarna niet alleen klaar met haar performance, maar ook met haar echtgenote.

Eenmaal terug in Nederland wil Chantal hun huwelijk nog wel een kans geven, maar Ingeborg wil liever scheiden. "Nu vraag ik me af: ken ik Ingeborg echt, want wanneer we in het gezelschap van camera's zijn, zie ik een andere Ingeborg dan wanneer wij alleen zijn", vertelde Chantal in de laatste aflevering van het seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal uit MAFS vertelt alles over haar nieuwe liefde

Inmiddels zijn de dames weer gelukkig in de liefde, alleen niet met elkaar. Zo heeft Ingeborg het geluk gevonden bij Femke, met wie ze afgelopen december nog zoenend op de foto stond - dus dat zit wel snor. Ook Chantal heeft inmiddels een nieuwe vlam: Liset.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nieuwe MAFS-kandidaat Sylvia flirt erop los met Carlo Boszhard

Robin en Kimberly

Het leek een mooi sprookje: het liefdesexperiment tussen Robin en Kimberly. Maar na slechts één dag samen te zijn geweest, besluiten ze beter af te zijn zonder elkaar. Kimberly beschuldigt Robin er onder andere van een té pittig lijstje te hebben van dingen waar een vrouw volgens hem aan moet voldoen. Kimberly vertelt in de uitzending: "Tijdens de reis merkte ik al dat hij best wel gesloten is, maar toen kenden we elkaar nog maar een paar dagen. Dus dat is niet zo gek. Maar ik voelde wel dat er een andere kant van hem was." Zodra de camera's op zwart waren, blijkt hij echter een totaal andere man te zijn. “Hij kan best wel grof zijn in de dingen die hij zegt. Hij is wel een paar keer over mijn grens gegaan en dat pik ik gewoon niet."

Lang bij de pakken neerzitten doet Robin echter niet, want nadat zijn huwelijk met Kimberly klapt en hij in Kim (hoe is het mogelijk) wél de ware liefde vindt, raakt zijn relatie in een stroomversnelling. Binnen de kortste keren is Kim zwanger en inmiddels is hun liefdesbaby geboren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dubbel genieten: 2x per week nieuwe afleveringen MAFS

José & Ferry 

Het liefdesverhaal van Ferry en José is ook bijzonder. Hoewel de ex-tortelduifjes eerder in het seizoen al uit elkaar gaan, besluiten ze tot ieders verbazing in de laatste aflevering van MAFS tóch trouw aan elkaar te blijven. Gek genoeg verscheen Ferry even later wel alleen bij Jinek om te praten over het avontuur. Daar vertelde hij dat ze, nadat de camera's verdwenen waren, alsnog besloot om te scheiden. Maar omdat hij zijn droomvrouw niet zomaar kon laten lopen, besloot Ferry de stoute schoenen aan te trekken en José uit te nodigen voor een weekendje weg. Na een korte fling eindigde ook dat sprookje afgelopen maart.

Vrienden zijn ze wel nog altijd. 'Ik kan je niet meer uit mijn leven wegdenken en ben je in dit jaar meer geworden dan alleen mijn allerliefste en leukste ex-vrouw maar ben je ook een maatje voor het leven geworden', pende Ferry afgelopen oktober op Instagram. Toch zouden de twee de feestdagen in hun eentje hebben doorgebracht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

MAFS-Sanne tot over haar oren verliefd op nieuwe vriend

Thierry en Sanne

In de laatste aflevering van Married at First Sight maakten Sanne en Thierry bekend graag met elkaar getrouwd te blijven. Even leek het erop dat het huwelijk zou slagen, maar uiteindelijk barst de bom alsnog. Inmiddels heeft ze meer geluk in de liefde. Zo heeft Sanne het afgelopen jaar een nieuwe liefde aan de haak geslagen én is ze inmiddels zelfs in verwachting! 

Tussen Thierry en zijn Romy is het ook dikke mik. 'Soms duurt het even voordat je het tegenkomt, en verlies je het vertrouwen. Maar geloof me. Als je het dan tegenkomt, dan voel je het. En als het dan ook nog eens wederzijds is, dan is het een heerlijk gevoel', schreef een verliefde Thierry onlangs op Instagram.

Het nieuwe seizoen van Married at First Sight trapt vanavond om 20.29 uur af op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!