Prince Charming Beeld © Videoland/Michael Dijkstra

Mitchell haalt uit naar andere deelnemers Prince Charming

10 januari 2021 12:26

Kijkers van 'Prince Charming' zagen in de laatste aflevering hoe de gemoederen hoog opliepen tussen Mitchell en de andere kandidaten. De entertainer besloot daarom zijn koffers te pakken en het programma te verlaten. In 'Date or No Date' haalt hij nog een keer uit naar de heren.

"Heel lastig om daar een strijd mee aan te gaan"

In gesprek met Gaby Blaaser vertelt Mitchell dat hij het niet echt goed kon vinden met de andere mannen. Daardoor voelde hij zich, zeker na het vertrek van Sezer, nog wel eens eenzaam. Toch maakte hem dat niet uit, want hij zat daar voor Marvin en niet voor de andere mannen. Volgens hem zat dat bij de andere mannen wel anders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sezer voelde 'geen concurrentie' in Prince Charming

Mitchell dacht aanvankelijk dat alle kandidaten er met hetzelfde doel zouden zitten. "De liefde", stelt hij in Date or No Date? "Je kan ook voor jezelf ondervinden wat voor jou de liefde dan inhoudt."

Volgens de entertainer zat dat bij sommige deelnemers anders. "Als dan toch blijkt dat er mensen inzitten die er niet voor de liefde zijn, maar om anderen het een beetje moeilijker te gaan maken die er wel voor de liefde zijn, dan wordt het heel lastig om daar een strijd mee aan te gaan." Wie Mitchell met deze cryptische omschrijving bedoelt, is niet helemaal duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hebben deelnemers Prince Charming meer oog voor elkaar?

Date or No Date? is opgenomen in het W Hotel in Amsterdam.

Alle afleveringen van Date or No Date? vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!