Still Temptation Island Beeld © RTL / Videoland

Sonny valt niet meer in smaak bij vrouwelijke singles Temptation Island

7 januari 2021 14:00

'Temptation Island: Love or Leave' is voor veel deelnemers een achtbaan aan emoties, maar voor Sonny al helemaal. Zeker nadat hem vorige week een onaangename verrassing wachtte. In de aflevering van deze week wordt het er voor Sonny niet veel beter op allemaal.

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 8 van Temptation Island: Love or Leave.

"De dames springen op me, de dames flirten met me"

Waar Jaydi de tijd van haar leven heeft tijdens Temptation Island, zit dat bij haar (ex-)vriend Sonny wel anders. Zijn hart werd gebroken middels een videoboodschap waarin zij hun relatie beëindigde en daar is hij ook in de nieuwe aflevering - logischerwijs - nog niet overheen. Misschien kan een leuke date zijn gedachten verzetten? Helaas voor Sonny lijkt het erop dat de andere deelnemers nu ook afstand van hem nemen.

Als hij Mariëlle besluit mee te vragen, bekent zij dat ze eigenlijk liever nee had gezegd. "Omdat hij zich de eerste paar dagen zich niet helemaal heeft gedragen zoals ik graag zou willen dat een man zich gedraagt tegenover vrouwen." De vrouwelijke single besluit mee te gaan, maar wel onder één voorwaarde: "Dat je luistert in plaats van veel praat." Au.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Deze Temptation Island-stellen zijn nog samen na het programma'

De twee gaan op dubbeldate met Marco en Tahira en er staat een wedstrijdje boogschieten op het menu. "Sonny schoot 'm in de roos. Ik denk dat dat wel de enige keer is dat hij 'm überhaupt in de roos gaat schieten deze hele Temptation." Mariëlle is duidelijk geen fan van Sonny en dat is wederzijds. "Mariëlle is voor mij geen schot in de roos", melkt Sonny de woordgrap nog wat uit.

Hoewel Jaydi er geen twijfels over heeft dat de relatie met Sonny voorbij is, lijkt die conclusie bij hem nog niet helemaal geland. Het kampvuur moet voor duidelijkheid zorgen en dat doet het. Op de beelden is te zien dat Jaydi en Ricky helemaal smoor zijn op elkaar. "Drie jaar relatie en één week los van elkaar heeft dit als gevolg? Temptation is een hel voor mij", laat Sonny zich ontvallen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drama Island: eerste relatie in Temptation officieel beëindigd

Eenmaal terug in de villa lijkt Sonny wat bedaard. Hij besluit na een momentje voor zichzelf de rest van de groep toe te spreken met een emotionele speech. "Ik bedank jullie oprecht voor de tips and tricks die jullie mij hebben gegeven, maar Jaydi is gelukkig daar aan het worden en dat ga ik niet in de weg staan. Dat moet ik accepteren als een man. En dat moet ik even voelen", zegt hij terwijl hij zichzelf op de borst slaat. "Maar dat is ook mijn pad."

Deze keer geen praat over zijwieltjes, maar een andere metafoor. "Jaydi moet haar vleugels spreiden. En ik ook. Dus laten we alsjeblieft de muziek aanzetten en een focking feestje maken!"

Natuurlijk komen alle vrouwelijke singles even langs om hem een knuffel te geven. "De dames springen op me, de dames flirten met me. Volgens mij is hier de dresscode less is more: allemaal korte broekjes. Iedereen probeert me weer te verleiden." Of de dames dat ook zo zien, is de vraag.

Eind goed, al goed voor Sonny? Uit het vooruitblik voor de volgende aflevering blijkt dat het stof nog niet is neergedaald. "Je hebt oogkleppen op, je hebt oordoppen in en je praat", verzucht Marco in een gesprek met Sonny en Greg. Volgende week zullen we zien tegen wie hij het heeft.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Herken jij 'm? Zo zag Pretty Ricky uit Temptation er vroeger uit

Wie in ieder geval zeker weten klaar is met de praatjes van Sonny, is Daryl. Je ziet het in de video hieronder.

Love Therapy: Daryl over zijn bijzondere band met Karina

09:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!