Gaby en Jan Haro in 'De Perfecte Verbouwing' Beeld © RTL/Videoland

Perfecte Verbouwing-koppel ondersteboven: 'Het is een paleis!'

06 januari 2021 21:37

'De Perfecte Verbouwing' is vanavond van start gegaan op RTL 4, met Gaby en Jan Haro als de eerste trotse deelnemers. Hun huis in Maarn voldoet niet aan al hun droomwensen en daarom schakelen ze de hulp in van de architecten en Nicolette Kluijver (36). Het resultaat blaast hen compleet omver.

"Onvoorstelbaar"

Gaby en Jan Haro wonen in Maarn in een vrijstaand huis. Dat klinkt luxer dan het is, de twee moeten het doen met 60 vierkante meter. "Het is echt niet groot", vertellen ze aan Nicolette. Bovendien hebben ze dochtertje Sofia van vier en de 2-jarige Eva. Het ruimtegebrek wordt nog eens belicht. Het stel werkt, woont, kookt en geniet van hun vrije tijd in één ruimte. "Daar worden we alle twee onrustig van en dat komt de liefde in dit huis niet ten goede", aldus Gaby. Tijd voor verandering dus en daar gaan de designers mee aan de slag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver over nieuw klusprogramma: ‘Spectaculair’

"Ik denk dat we al 6 jaar aan het denken zijn of we moeten verbouwen of verhuizen", vertelt Gaby. Het stel heeft dan ook een hele hoop wensen. Om dat te realiseren, hebben ze 2 ton over voor de verbouwing. "Het is een unieke plek, dus het verdient ook een unieke verbouwing", vinden ze. Toparchitecten Britta en Jeroen hebben ook zo hun ideeën en pakken de uitdaging met beide handen aan. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver is dankzij LEGO Masters 'nerd' geworden

"Onvoorstelbaar", reageert het stel op de twee designontwerpen. Maar Gaby en Jan Haro kiezen uiteindelijk toch voor de opzet van Britta, omdat deze net makkelijker te realiseren was. "Het is spectaculair leuk", meldt Jan Haro. Een halfjaar laten komt Nicolette op bezoek om het eindresultaat te bewonderen. "Ik ben echt overdonderd. Wat is het prachtig", reageert de presentatrice. "Ik woon in een paleis", concludeert Gaby trots. "Het is prachtig", zegt Jan Haro met tranen in zijn ogen. 

Als je fan bent van De Perfecte Verbouwing, dan krijg je ook geen genoeg van Kopen Zonder Kijken. En dan heeft presentator Martijn Krabbé heel goed nieuws voor je: er komen nog twee seizoenen aan! Hij vertelt er alles over in de video hieronder. 

De Perfecte Verbouwing is elke dinsdagavond om 20.30 uur te zien op RTL4 en terug te kijken bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!