Famke Louise en Elise Schaap Beeld © Laura Oldenbroek

Famke Louise neemt TV Kantine met een korreltje zout

6 januari 2021 17:47

Nikkie Plessen (35) en Famke Louise (22) zijn regelmatig de klos in 'De TV Kantine'. De kans is dan ook groot dat ze weer voorbijkomen in het nieuwe seizoen, dat volgende maand van start gaat bij RTL. Dat vinden ze helemaal niet erg. "Ik zie het als iets eervols", vertelt Famke in 'Veronica Magazine'.

"Het was een soort goal voor me om in dit programma geïmiteerd te worden"

Elise Schaap weet zich in De TV Kantine keer op keer te overtreffen. Typetjes als Anna Nooshin, Britt Dekker en Chantal Janzen schut de actrice allemaal zo uit haar mouw. Ook Famke Louise en Nikkie Plessen ontkomen er niet aan. "Ik vind het heel erg leuk", laat Famke weten. ”Het was een soort goal voor me om in dit programma geïmiteerd te worden. Ik zie het als iets eervols. Ook omdat ik weet hoeveel moeite erin wordt gestoken. De acteurs moeten uren oefenen, worden fantastisch opgemaakt en de kleding wordt zorgvuldig uitgezocht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

In de maquillage: René Le Blanc schittert in De TV Kantine

Dat ze vaak flink op de hak wordt genomen, daar ziet ze de humor wel van in. "Ik erger me daar totaal niet aan. Ze doet mij gewoon heel grappig na. Natuurlijk denk ik soms: wat gaat ze nú doen? Maar ik neem het met een korreltje zout."

Ook 'Nikkie Plessen' is inmiddels een iconisch typetje geworden dankzij de uitspraak 'bla, bla chocoladevla'. Iets waar de onderneemster zelfs thuis niet onderuit komt. Zo vertelt ze: "Ik had een geschil met mijn dochter en die stuurde me vanaf haar bed een gifje met 'bla bla bla chocoladevla' (...) We moeten onszelf niet te serieus nemen en hoe Elise mij neerzet, is echt bizar goed."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nieuwe MAFS-kandidaat Sylvia flirt erop los met Carlo Boszhard

Het nieuwe seizoen van De TV Kantine trapt aanstaande donderdag af met een speciale casting. Hieronder meer daarover.

Buddy Vedder over het nieuwe Casting Kantine

00:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!