Gulcin en Sorelis Beeld © Tom Cornelissen

Gulcin en Sorelis van Temptation nemen het op voor Sonny

6 januari 2021 21:19

Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30), de presentatoren van 'Temptation Island: Love or Leave', lieten eerder al los dat het nieuwe seizoen allesbehalve saai zou worden. Dat is dan ook zeker niet. Vooral Sonny maakt met zijn uitspraken veel los.

"Hij staat er misschien sterk in, maar er zijn mensen die hieraan kapotgaan"

In een nieuwe video op het YouTube-kanaal van Nick Eshuis delen Gulcin en Sorelis hun kijk op de hele situatie. Sonny wordt op het internet met de grond gelijk gemaakt en dat is volgens de tortelduifjes not done. "Zijn woorden die hij gebruikt, dat doet-ie allemaal zelf, maar we hoeven niet iemand te vernederen", vertelt Gulcin serieus. "Hij staat er misschien sterk in, maar er zijn mensen die hieraan kapotgaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gulcin openhartig over body shaming Temptation Island

Wat Sonny in de komende afleveringen nog allemaal gaat uitspoken voor Gulcin en Sorelis gissen, want de twee verlieten het programma eerder om... te trouwen! Een geheim dat niet altijd makkelijk was om te houden. "Je mag natuurlijk niets zeggen", legt de Temptation-babe uit. "Dus ik had zoiets van: mensen wacht gewoon af."

Het koppel wil zo snel mogelijk in het huwelijksbootje stappen, want er is ook een kinderwens. Gulcin: "Die vraag krijgen wij heel veel. Natuurlijk hebben we een kinderwens, het liefst vier of vijf."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Heikki heeft nieuwe vriendin na Temptation Island-avontuur

Gulcin sprak in Temptation Love Therapy eerder openhartig over haar eigen onzekerheden.

Love Therapy: Gulcin op roze wolk na huwelijksaanzoek

10:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!