Beeld © RTL Boulevard

Spot-on! Ricardo zet ijzersterke imitatie Robert ten Brink neer

07 januari 2021 22:12

Na meer dan tien seizoenen van 'De TV Kantine' besloot Carlo Boszhard hulp in te roepen van nieuw en onbekend imitatie-talent. Het twaalfde seizoen van het programma begint daarom met de special 'De Casting Kantine'. Vooral Ricardo weet met zijn typetje Robert ten Brink indruk te maken.

"Als Robert niet kan, kan jij invallen"

De 34-jarige Ricardo Ras komt auditie doen als Robert ten Brink en dan specifiek als Dr. Love in All You Need Is Love. De strenge jury, bestaande uit Carlo Boszhard en typetjeskoningin Elise Schaap, giert het uit tijdens zijn imitatie. Carlo is fan: "Dit is zo spot-on!" Elise is het helemaal met hem eens. "Als Robert niet kan, kan jij invallen. We zien het verschil niet. Het is feilloos. Het zit helemaal in je vingers."

Het zijn de kleine details die Carlo het knapst vindt, zoals bijvoorbeeld het boertje aan het einde. Ricardo heeft op alles gelet: de stem, hoe Robert zijn microfoon vasthoudt en natuurlijk zijn houding. "Het is waanzinnig", aldus Carlo.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Famke Louise neemt TV Kantine met een korreltje zout

Uiteraard gaat Ricardo door naar de volgende ronde. De deelnemers spelen mee in Imitating the Stars, een soort Ranking the Stars maar dan met persiflages. Ook hier heeft 'Robert' de lachers op zijn hand en daarom gaat hij weer een ronde verder. 

Tijdens de grote finale moeten de overgebleven kandidaten laten zien dat zij ook goed kunnen improviseren. Ricardo strijdt tegen 'Britt Dekker' en 'Arjen Lubach'. Uiteindelijk is het Dr. Love die verkozen wordt tot de grote winnaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

In de maquillage: René Le Blanc schittert in De TV Kantine

De Casting Kantine kijk je terug via de site van RTL of kijk je bij Videoland.

Vanaf volgende week is De TV Kantine terug, elke donderdag om 20.30 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!