De TV Kantine Beeld © Laura Oldenbroek

De TV Kantine keert volgende week weer terug

08 januari 2021 11:11

Goed nieuws voor fans van 'De TV Kantine', want Carlo Boszhard (51), Irene Moors (53), Elise Schaap (38) en consorten keren binnenkort weer terug met een gloednieuw seizoen. Noteer 14 januari alvast in de agenda, want dan trappen de imitatiekoning(inn)en af met de eerste aflevering.

Het jaar 2020 stond uiteraard in het teken van una corona drama. Laat dat nét het onderwerp worden dat waarschijnlijk veel terugkeert in het nieuwe seizoen van De TV Kantine. In een nieuw promofilmpje van het programma vertolken Carlo en Elise een eigen coronaversie van George Bakers nummer 'Una Paloma Blanca'. Ook Orgel Joke, toch wel een van dé nieuwe sterren van 2020, maakt haar opwachting.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise Schaap gekroond tot koningin van De TV Kantine

Nieuw in De TV Kantine: Carlo en Elise hebben een onbekende Nederlander gecast voor het seizoen. Ricardo blijkt tijdens de opnames van De Casting Kantine een ongekend imitatietalent. Hij weet als geen ander Robert ten Brink na te doen en mag als Dr. Love zijn opwachting maken in het programma. 

Carlo is fan: "Dit is zo spot-on!" Elise is het helemaal met hem eens. "Als Robert niet kan, kun jij invallen. We zien het verschil niet. Het is feilloos. Het zit helemaal in je vingers."

De TV Kantine gaat donderdag 14 januari 20.30 uur van start bij RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!