Beeld © Married at First Sight

Knipperlicht is er niets bij: MAFS-Chantal weer single

08 januari 2021 13:29

Het liefdesleven van Chantal uit 'Married at First Sight' doet niet onder voor een verhaallijn uit 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Vlak voor de jaarwisseling zweefde 'Wenkie' nog op een roze wolk, maar inmiddels is ze alweer single.

"Hij wil gewoon helemaal niets met tv of social media te maken hebben"

In de podcast van Shownieuws bevestigt Chantal dat haar nieuwe liefde alweer in het verleden ligt. Haar ex, met wie ze het eerder nog 'heel leuk' had, zou er problemen mee hebben dat ze nog altijd veel in de publiciteit is. "Niet iedereen houdt daarvan", biecht de Married at First Sight-afgevaardigde op.

Voor Chantal is het juist vanzelfsprekend dat ze haar geluk wil delen. "Het is mijn social media en ik vind het superleuk om te laten zien hoe gelukkig ik ben", vertelt ze. "Hij wil gewoon helemaal niets met tv of social media te maken hebben (…) Maar een beetje vent met ballen trekt zich daar niets van aan. Niemand kijkt naar jou, waar maak je je druk om."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waar staan de koppels van Married at First Sight een jaar later?

Toch is Chantal niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten. "Ik ben sowieso happy, met én zonder man. Ik ben een happy mens", laat ze weten. "Er zijn geen juicy details."

De blondine blikt in de podcast ook nog even kort terug op haar deelname aan MAFS, dat deze week weer is begonnen. "Op het moment dat de eerste aflevering op tv was ontplofte Twitter (…) Ik denk dat ik binnen één minuut al 'Wenkie' heette", lacht ze. Naarmate de serie vorderde had Chantal minder om te lachen. Zo bleef het niet bij online schelden, maar werden ook haar persoonlijke spullen vernield en werd haar auto aan gort geslagen. "Hoe sterk ik ook ben, dat maakt je zo klein en verdrietig", zegt ze hierover. "Het is heel heftig geweest allemaal."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit koppel uit Married at First Sight is alweer vijf jaar getrouwd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!