Mocro Maffia Beeld © Videoland

Nieuw seizoen Mocro Maffia niet in één keer te bingewatchen

08 januari 2021 15:26

Nadat het tweede seizoen van 'Mocro Maffia' in maart 2020 vervroegd uitgebracht werd, hebben de makers binnen een jaar tijd nóg een seizoen geproduceerd. Nu de releasedatum steeds dichterbij komt trakteren ze de fans alvast op meer beelden. Ook onthullen ze dat de serie niet in één keer te zien is.

"We zijn heel blij dat we vanaf eind januari al kunnen starten"

Waar je normaal gesproken misschien verwacht dat een serie in één keer op een streamingdienst verschijnt, pakt Videoland dat met Mocro Maffia anders aan. Tijdens het vorige seizoen verscheen er elke dag een nieuwe aflevering. Vanaf 29 januari verandert dat naar één aflevering per week en is de nieuwe aflevering op vrijdag op Videoland te zien. 

De vraag naar een derde seizoen van Mocro Maffia was groot na de bloedstollende seizoensfinale. “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste", vertelt acteur en creatief producent Achmed Akkabi. "De diehardfans staan dan ook te springen om een nieuw seizoen en we zijn heel blij dat we vanaf eind januari al kunnen starten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mocro Maffia schiet raak met eerste beelden derde seizoen

Seizoen drie van Mocro Maffia gaat verder waar seizoen twee is gestopt. Romano is spoorloos en Potlood komt alleen te staan in hun oorlog tegen Paus, wiens positie ijzersterk is geworden door de samenwerking met de Colombiaanse Tia Alvarez. Tatta, die de leiding krijgt over de organisatie van Paus, raakt afgeleid van zijn taak wanneer Mo de Show plots opduikt. 

Nadat ze haar persoonlijke revanche op Taliban heeft genomen vervolgt Nadira haar pad van wraak voor haar twee geliquideerde broertjes en vindt daarin de hulp van hitter Eiffel. Haar neef Adil zit in de gevangenis, waar hij worstelt met een dilemma als hij ontdekt dat Taliban in hetzelfde cellencomplex zit. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Releasedatum derde seizoen hitserie Mocro Maffia bekend

Bekijk de trailer van het derde seizoen hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!