Sex & The City Beeld © ANP

Nieuw seizoen Sex & the City bevestigd, maar zónder Kim Cattrall

11 januari 2021 01:54

Goed nieuws voor fans van 'Sex and the City'. De populaire jaren 90-serie wordt nieuw leven ingeblazen, zo heeft HBO Max bevestigd aan Amerikaanse media. Sarah Jessica Parker (55), Kristin Davis (55) en Cynthia Nixon (54) zijn opnieuw van de partij, maar grote afwezige is Kim Cattrall (64), die de rol van de wulpse Samantha Jones speelde.

"Wat geweldig, ik kan niet wachten!"

De nieuwe serie krijgt de titel 'And Just Like That...', en richt zich op de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De dames zijn nu 50 jaar of ouder en hebben inmiddels weer het nodige meegemaakt op liefdesgebied en in hun vriendschap. Vooralsnog beginnen de opnames van de show in New York aan het einde van de aankomende lente. Er worden 10 afleveringen gefilmd van 30 minuten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Nieuwe afleveringen van Sex and the City in de maak'

Sarah Jessica Parker postte een teaser op Instagram, waarop fans direct dolenthousiast reageerden. 'Dit is niet waar! Gaan jullie echt een nieuwe show maken? Wat geweldig, ik kan niet wachten', schrijft een fan. Een ander reageert: 'Oh mijn God, ze zijn terug! Ik ben opgegroeid met Sex & The City en heb er zoveel van geleerd wat betreft daten. Of eigenlijk wat ik juist niet moet doen, haha! Heerlijk om jullie weer terug te hebben.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Jessica Parker weer als Sanderson-zus in Hocus Pocus-sequel

De serie Sex and the City is gebaseerd op het boek van Candace Bushnell en was van 1998 tot 2004 wereldwijd op televisie te zien. Daarna werden er nog twee films gemaakt: een in 2008 en een in 2010.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!