Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall in Sex and the City Beeld © ANP

Sarah Jessica Parker gaat Kim Cattrall missen in vervolg SATC

11 januari 2021 14:12

Veel fans vinden het jammer dat Kim Cattrall (64) niet te zien zal zijn in de nieuwe 'Sex and the City'-serie. Ook de hoofdrolspeelsters gaan haar missen, reageerde Sarah Jessica Parker (55) op Instagram op een reactie van een teleurgestelde volger.

"We houden zo van haar"

Maandag werd bekend dat de populaire jaren 90-serie een vervolg krijgt met de naam And Just Like That... Naast Sarah Jessica (Carrie) tekenden ook Kristin Davis (Charlotte) en Cynthia Nixon (Miranda) ervoor, maar Kim Cattrall (Samantha) besloot niet mee te doen.

'Leuk dat jullie weer terug zijn, maar we gaan Kim/Samantha missen', reageerde een volger van Sarah Jessica op haar aankondiging van het nieuws. 'Wij ook. We houden zo van haar', schreef de actrice onder dat bericht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Nieuwe afleveringen van Sex and the City in de maak'

Kim zou geen zin hebben omdat het volgens haar niet goed klikte met Sarah Jessica. Laatstgenoemde ontkent nog steeds dat er sprake is van ruzie. 'Nee, ik vind haar niet onaardig. Dat heb ik nooit gezegd. Dat zou ik nooit doen. Samantha maakt geen deel uit van dit verhaal, maar ze zal altijd deel van ons zijn. Waar we ook zijn en wat we ook doen', reageerde de actrice op een volger die zei dat de dames elkaar niet mogen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-werknemers noemen Sarah Jessica Parker 'bazin uit de hel'

De oorspronkelijke serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!