Beeld © Videoland

Prince Charming-mannen praten openlijk over aantal bedpartners

13 januari 2021 16:17

Beetje bij beetje leert Marvin de mannen in 'Prince Charming' steeds beter kennen. Ook de kijkers komen een hoop over de heren te weten. Vandaag op het programma: het seksuele verleden van de mannen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over Prince Charming aflevering 6!

"Ik zit onder de tien, echt waar"

In aflevering 6 van Prince Charming neemt Marvin de heren mee naar een piemelbar. Ja, je leest het goed: een piemelbar. Alles, maar dan ook alles, heeft de vorm van het mannelijke geslachtsdeel: de stoelen, lampen, glazen en zelfs de vloer. Van het één komt al snel het ander... De prins op het witte paard besluit de mannen namelijk te vragen hoeveel bedpartners ze eigenlijk gehad hebben: "Daar ben ik wel benieuwd naar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eind goed, al goed? Prince Charming ligt met een man in bed

Tommy bijt het spits af. Hij denkt namelijk dat hij het kleinste aantal bedpartners heeft van de hele groep: "Ik zit maar op 40." De mannen gieren het uit, want zij vinden dat juist best veel. "Dat hij dacht dat dat het minste was, vond ik wel frappant", aldus Marnix. Tim gokt dat hij ook zo'n 40 bedpartners heeft gehad.

Relatieman Rick zit daaronder: "Ik zat best wel in de knoop met mezelf tot mijn 23ste. Ik zit onder de 10, echt waar." Ook Marnix zit rond de 10 bedpartners, maar weet het precieze aantal niet.

Ferdi bekent dat hij de 20 aantikt, maar komt daar de volgende ochtend nog wel even op terug. Hij schaaft zijn getal bij naar 30.

Prince Charming zelf is ook wel te porren voor wat mannelijk schoon. "Ik zit op de meeste", bekent hij. Er staan bij hem zo'n 50 namen in zijn zwarte boekje.

"Het was heel erg gezellig om in deze setting open over onderwerpen als seksualiteit te praten. Ik vond het heel fijn dat ze allemaal op zo'n korte termijn zo open en eerlijk durven te zijn. Ik kan dat alleen maar ontzettend waarderen", blikt Marvin terug op het uitje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Drama-alert! De bom barst volledig in Prince Charming

In de vorige aflevering was te zien hoe Mitchell er na een ruzie in Il Pallazo voor koos zijn koffers te pakken. In Date or No Date? blikt hij terug op de ruzie met Diggie. Je ziet het in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!