Sylvia uit Married at First Sight Beeld © RTL

'Te dikke' Sylvia uit MAFS voelt zich in trouwjurk eindelijk weer mooi

12 januari 2021 21:58

Terwijl het eerste jawoord nog maar net uitgezonden is, maakt Sylvia zich in de derde aflevering van 'Married at First Sight' op om in het huwelijksbootje te stappen. Maar dat gebeurt niet voordat ze eerst een prachtige trouwjurk uitkiest. Al snel blijkt hoe beladen dit moment is voor de onzekere Sylvia, die al jarenlang een onzichtbaar litteken met zich meedraagt.

"Dat is een litteken voor het leven"

Voor Sylvia is het straks extra spannend om naar het altaar te lopen en het jawoord te geven aan Freddy. Ze heeft zich niet altijd mooi gevoeld. Sinds haar jeugd is Sylvia onzeker over zichzelf. "Ik was als kind al fors. Mijn vader noemde mij Bolletje eierbeschuit, en ja... Dat is een litteken voor het leven."

Romy, de dochter van Sylvia, gunt haar moeder een chique jurk om vol zelfvertrouwen het liefdesexperiment aan te gaan. "Ze heeft een moeilijke tijd gehad. Ze is heel veel afgevallen en daar komen veel onzekerheden bij kijken. Hoe mooi is het dat je je dan zo mooi kunt voelen in een jurk?"

Een oude foto van Sylvia.
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het eerste MAFS-koppel ziet elkaar voor het altaar

Door medicijnen voor haar astma heeft Sylvia een periode gekend waarin ze een stuk forser was. Toen ze door medische redenen in aanmerking kwam voor een maagverkleining, zijn de kilo's eraf gevlogen. "Ik ben er zo blij mee dat de medicijnen zijn afgebouwd. Dit had ik veel eerder moeten doen."

Inmiddels is Sylvia 40 kilo lichter dan voorheen en springen de tranen in haar ogen als ze zichzelf in die beeldige jurk voor de spiegel ziet. "Dit is echt heel mooi. Ik vind hem helemaal bij mij passen. (...) Dat ik dit nog een keer mag meemaken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Knipperlicht is er niets bij: MAFS-Chantal weer single

Of het huwelijk tussen Sylvia en Freddy net zo voorspoedig verloopt als bij oud-kandidaten Patty en Bram is nog even afwachten. Zij zijn nog altijd gelukkig getrouwd, zoals je in de video hieronder kunt zien.

Married at First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Of kijk de afleveringen vooruit via Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!