De TV Kantine Beeld © RTL/Laura Oldenbroek

Wie gaat er schuil achter prinses Amalia in De TV Kantine?

12 januari 2021 15:34

Lachen, gieren en brullen geblazen: aanstaande donderdag barst alweer het twaalfde seizoen van 'De TV Kantine' los. Naast kersverse typetjes en persiflages maken ook de Oranjes dit seizoen hun opwachting. De grote vraag is alleen: wie speelt toch de rol van prinses Amalia?

De TV Kantine trapt donderdag af met een koningsspecialIn de eerste aflevering gaat Ivo Niehe, gespeeld door Carlo Boszhard, langs bij niemand minder dan koningin Máxima (Elise Schaap) en koning Willem-Alexander (Frits Huffnagel).

Irene Moors kruipt in de huid van prinses Laurentien en ook haar influencer-dochter Eloise komt aan bod. Loretta Schrijver neemt de rol van Beatrix voor haar rekening. Tot slot wordt ook Amalia, onze toekomstige koningin, gepersifleerd. Alleen door wie, dat is de grote vraag...

De TV Kantine
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Annick Boer persifleert MAFS-Chantal in de TV Kantine

Het onlosmakelijke duo Carlo Boszhard en Irene Moors heeft nog veel meer voor ons in petto aankomend seizoen. Natuurlijk worden ook deze keer weer uiteenlopende programma’s op de hak genomen door het tweetal, dat hulp krijgt van Elise Schaap en vaste gastacteurs, onder wie Ilse Warringa, Annick Boer en Maarten Heijmans. Ook de winnaar van De Casting Kantine, de 34-jarige Ricardo Ras, beleeft zijn vuurdoop in de eerste aflevering.

Daarnaast zijn er weer veel BN’ers die acte de présence geven, zoals Soy Kroon, Soundos, Fred van Leer en Patricia Paay. Zelfs onze eigen Miljuschka Witzenhausen maakt haar opwachting!

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Oren Robert ten Brink klapperen na TV Kantine-imitatie

De TV Kantine is vanaf 14 januari iedere donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!