Beeld © HBO

Kim Cattrall deelt veelzeggende like uit na SATC-nieuws

12 januari 2021 15:42

Kim Cattrall (64), bekend van haar rol als Samantha Jones in 'Sex and the City', heeft voor het eerst van zich laten horen na de bekendmaking van het vervolg op de populaire serie. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker (55) vertelde in die bekendmaking ook dat Cattrall niet meer mee zou doen aan het vervolg. Op Twitter gaf Cattrall een 'like' op een bericht van een fan.

"Ook al ben ik verdrietig dat Samantha niet terugkomt, ik ben trots op je dat je doet wat goed voor je is"

"Ik hou zo veel van Sex and the City", begint de fan. "Ook al ben ik verdrietig dat Samantha niet terugkomt, ik ben trots op je dat je doet wat goed voor je is en dit is een geweldig voorbeeld van jezelf op de eerste plek zetten. Goed gedaan, Kim."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen Sex & the City bevestigd, maar zónder Kim Cattrall

Maandag bevestigde HBO aan Amerikaanse media dat de populaire serie uit de jaren negentig nieuw leven ingeblazen wordt. De nieuwe serie krijgt de titel And Just Like That..., en richt zich op de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon). De dames zijn nu vijftig jaar of ouder en hebben inmiddels weer het nodige meegemaakt op liefdesgebied en in hun vriendschap.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Jessica Parker gaat Kim Cattrall missen in vervolg SATC

Cattrall zou geen zin hebben in een vervolg, omdat het volgens haar niet goed klikte met Parker. Die ontkent tot op heden dat er iets aan de hand is tussen de twee. Cattrall lijkt daar echter anders over te denken. "'Ik denk dat ze aardiger had kunnen zijn. Ik weet niet wat haar probleem is", zei zij in 2017 in een interview.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!