Beeld © RTL Boulevard

Tim over Prince Charming: 'Het moest wel van twee kanten komen'

16 januari 2021 12:27

Kijkers van 'Prince Charming' hebben in aflevering 6 kunnen zien hoe de knappe Tim naar huis werd gestuurd. Marvin wilde namelijk dat hij zich wat meer open zou stellen, maar dat lukte Tim niet. In 'Date or No Date?' vertelt hij waarom hij zo terughoudend was.

"Ik snap ook helemaal niet waarom hij zei: no go"

Tim zag het al helemaal zitten met Marvin: Prince Charming is netjes, verzorgd, sportief en qua looks mag hij er ook zijn. "Maar voor mij is zijn innerlijk natuurlijk veel belangrijker. Hoe iemand is", legt hij uit in Date or No Date? "Voor mij was het 100% goed."

Toch werd Tim in de zesde aflevering naar huis gestuurd. Zelf weet hij niet waar het precies is misgegaan. "De eerste paar dagen was ik wel heel rustig, dat zien de meeste mensen ook wel. Maar daarna heb ik toch wel wat leuke gesprekken met hem gehad." Hij kijkt ook terug op een geslaagde date. "Het was fantastisch en de gesprekken waren ook heel fijn." Het besluit van Marvin kwam voor Tim als donderslag bij heldere hemel. "Ik snap ook helemaal niet waarom hij zei: no go."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eind goed, al goed? Prince Charming ligt met een man in bed

Tim legt nu uit dat hij het moeilijk vond om zich kwetsbaar op te stellen in het programma. "Ik ben gewoon bang om gekwetst te worden. Als je jezelf heel erg blootgeeft, dan is de kans ook groot dat je gekwetst kan worden. Daar heb ik gewoon geen zin in."

Hij is daarnaast van mening dat Marvin ook wel wat meer initiatief had kunnen tonen. Wat hij precies bedoelt zie je in onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mitchell haalt uit naar andere deelnemers Prince Charming

Date or No Date? is opgenomen in het W Hotel in Amsterdam.

Alle afleveringen van Date or No Date? vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!