Beeld © Showtime

Laatste seizoen Homeland bijna te zien bij Netflix

13 januari 2021 17:53

Verwijderde Netflix op 1 januari nog zonder enige aankondiging de eerste zeven seizoenen van 'Homeland', de streamingdienst laat nu weten volgende maand alsnog het achtste seizoen te releasen. En dat is goed nieuws voor alle fans.

Wie na de jaarwisseling wilde uitbrakken met Homeland stond voor een mysterie. Uit het niets waren seizoen twee tot en met acht verwijderd. Even leek het erop dat de serie helemaal zou verdwijnen, net als Gossip Girl, maar gelukkig voor de fans was het slechts tijdelijk. Nog dezelfde dag keerden de zes seizoenen weer terug en als goedmakertje verschijnen op 12 februari de overige afleveringen van seizoen acht, wat tevens het laatste seizoen is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Laatste seizoen Homeland valt cast erg zwaar

In het slot moet spion Carrie Mathison, gespeeld door Claire Danes, bijkomen nadat zij maanden heeft vastgezeten in een Russische goelag. Ondanks de problemen die zij ondervindt van de martelingen in de goelag, vraagt haar mentor Saul Berenson (Mandy Patinkin) haar toch om te helpen bij het voeren van vredesonderhandelingen met de Taliban.

Hugh Dancy, de echtgenoot van Claire Danes, heeft ook een rol. Hij speelt een consultant voor het Witte Huis op het gebied van buitenlands beleid.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Seizoen acht van Homeland wordt ook het laatste

Om de rollen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen werkte de cast de afgelopen jaren nauw samen met een groep mensen die daadwerkelijk uit het vakgebied komen. Acteur Mandy Patinkin vertelde eerder tegen BuzzE dat ze het 'spy camp' noemde. "Elk seizoen brachten de makers van de show de echte experts met ons samen zodat we van hen konden leren. Met zulke mensen was ik anders nooit in contact gekomen, dus ik vroeg ze het hemd van het lijf. Het voelt na al die jaren haast alsof ik een extra opleiding heb gedaan."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!