Familie Pos Beeld © Steenrijk, Straatarm 13-01-2021

Gemengde reacties over familie Pos in Steenrijk, Straatarm

13 januari 2021 21:37

De familie Pos keert weer even terug op televisie. De Posjes zijn namelijk te zien in de nieuwste aflevering van 'Steenrijk, Straatarm' om erachter te komen of geld echt gelukkig maakt.

"Wat leuk om de Posjes weer te zien!"

Na hun avonturen in Zuid-Amerika zijn de Posjes neergestreken in een prachtige villa in Friesland. Met hun wijnimperium, waarbij er ieder jaar meer dan 100.000 flessen over de toonbank gaan, heeft de familie een goudmijn in handen. Hun droomhuis is voor één week het onderkomen van het straatarme gezin Van Wees uit Nijmegen, waar geen geld is voor wijn en bubbels.

Ze krijgen een riant weekbudget van €1500. De familie Pos moet het deze aflevering doen met €90. Zij schrikken op hun beurt enorm van wat ze aantreffen in de onafgewerkte woning van de Van Weesjes. Ook is het flink wennen dat er in het weekbudget geen ruimte is voor een goed stuk vlees bij de maaltijd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Spraakmakende familie Pos weer terug op televisie

Zoals dat gaat bij een deelname aan een bekend televisieprogramma zijn de reacties wisselend. De Posjes krijgen naast lovende reacties ook wat zure kritieken te verwerken van de Twitterpolitie. Hieronder lees je een greep uit de selectie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelname aan Steenrijk, Straatarm heeft ogen Fabrizio geopend

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!