Sex and the City Beeld © ANP

Nieuw seizoen Sex and the City krijgt geen vierde hoofdrol

13 januari 2021 23:38

Er komt in plaats van Kim Cattrall (64) geen ander hoofdpersonage in de nieuwe 'Sex and the City'-serie. Dat bevestigde Sarah Jessica Parker (55) aan Amerikaanse media.

"Er komen zat andere personages die we erg leuk vinden"

"We zijn niet van plan een vierde personage te bedenken", zei Sarah Jessica, die samen met Kristin Davis en Cynthia Nixon wel terugkeert in de nieuwe reeks. "We hebben de stad New York als geweldig personage. En er komen zat andere personages die we erg leuk vinden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zóveel verdienen Sex & The City-actrices per aflevering

Eerder deze week werd bekend dat de populaire HBO-serie nieuw leven wordt ingeblazen. Kim keert niet terug in de rol van Samantha Jones omdat ze er geen zin in zou hebben. Ook vertelde de actrice in het verleden dat het niet goed klikte met Sarah Jessica, wat zij tot op heden blijft ontkennen.

Sarah Jessica Parker nu echt Sarah

03:41

De nieuwe serie heet And Just Like That..., en richt zich op de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica), Charlotte York (Kristin) en Miranda Hobbes (Cynthia). De dames zijn inmiddels vijftigplussers en hebben weer het nodige meegemaakt op liefdesgebied en in hun vriendschap. Vooralsnog beginnen de opnames deze lente in New York. Er worden tien afleveringen gefilmd van dertig minuten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

'Nieuwe afleveringen van Sex and the City in de maak'

Sex and the City, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!