Beeld © ANP / Instagram @elise_is_here

Marieke Elsinga in de war door gelijkenis met typetje Elise Schaap

14 januari 2021 09:48

Het twaalfde seizoen van 'De TV Kantine' staat op het punt los te barsten. Hoewel vanavond pas de eerste aflevering op de buis verschijnt, heeft Elise Schaap (38) alvast een klein voorproefje gedeeld. Maar haar 'slachtoffer' Marieke Elsinga (34) weet haast niet meer wat echt is en wat niet.

"Ik zag vanmorgen die foto en dacht oprecht voor één seconde dat ik mezelf zag"

Niemand minder dan Marieke Elsinga is vanavond een van de slachtoffers in De TV Kantine. Carlo Boszhard en zijn team persifleren namelijk dit seizoen opnieuw RTL Boulevard. De imitatie-koning heeft de taak op zich genomen niet één, maar twee Boulevard-gezichten op zich te nemen. Zo is hij te zien als onze Luuk Ikink én als entertainmentdeskundige Rob Goossens. Irene Moors kruipt in de huid van royaltydeskundige Justine Marcella.

Natuurlijk kan Elise Schaap ook niet ontbreken. Zij keert terug als Nikkie 'bla bla chocoladevla' Plessen én dus Marieke!

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Eerste beelden: De TV Kantine 'doet' RTL Boulevard

"Ik zag vanmorgen die foto en dacht oprecht voor één seconde dat ik mezelf zag", vertelde Marieke vanmorgen op Qmusic. Niet alleen de presentatrice is onder de indruk, ook radio-collega Mattie Valk vindt de vertolking van Elise 'magnifiek'. 

De kans is trouwens groot dat Mattie zelf ook voorbij komt dit seizoen, want Marieke vertelde in de uitzending een aantal weken geleden Carlo aan de telefoon te hebben gehad die vroeg om tips voor Mattie. "Ik zou het een enorme eer vinden", aldus de dj.

Een voorproefje van de beelden van 'Marieke' én van 'Dr. Love' zie je hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie gaat er schuil achter prinses Amalia in De TV Kantine?

Natuurlijk heeft De TV Kantine nog veel meer voor ons in petto. Zo vertolken Carlo en Elise een eigen coronaversie van George Bakers nummer 'Una Paloma Blanca', kruipt Loretta Schrijver in de huid van Beatrix, maakt René Le Blanc zijn opwachting en schittert zelfs onze eigen Miljuschka Witzenhausen in het programma!

Elise Schaap doet briljante persiflage van Miljuschka

01:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!