De TV Kantine Beeld © RTL/Laura Oldenbroek

Dit is de identiteit van 'prinses Amalia' in De TV Kantine

14 januari 2021 21:24

RTL Boulevard moest er meteen aan geloven in de eerste aflevering van 'De TV Kantine'. Van Marieke Elsinga, Justine Marcella, Rob Goossens, Diederik Jekel en natuurlijk Luuk Ikink: allemaal kwamen ze voorbij. Geheel in Boulevard-thema stonden ook de Oranjes centraal in de eerste aflevering. En dat leverde hilarische televisie op.

Het zal niemand ontgaan zijn dat Willem-Alexander het afgelopen jaar flink wat fouten heeft gemaakt. Niet alleen lapte hij de coronamaatregelen aan zijn laars, even later nam hij ook gewoon het vliegtuig naar Griekenland terwijl de rest van Nederland werd geadviseerd thuis te blijven. Genoeg inspiratie dus voor De TV Kantine.

Carlo gaat als Ivo Niehe verhaal halen bij het paleis, waar een verhitte Máxima opendoet met luchtbed onder haar arm en koffer klaar voor vertrek. "Alex, vergeet niet factor 50 mee te nemen", schreeuwt onze koningin, gespeeld door de altijd even briljante Elise Schaap. Even later verschijnt dan ook Willem-Alexander (Frits Huffnagel) om het volk toe te spreken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Carlo Boszhard deelt hilarische beelden van De TV Kantine

Nog meer Nederlandse royals kwamen voorbij tijdens de aftrap van seizoen twaalf. Zo kroop Irene Moors voor de gelegenheid in de huid van prinses Laurentien, terwijl Loretta Schrijver de rol van Beatrix voor haar rekening nam. Natuurlijk kon onze toekomstige koningin Amalia niet ontbreken, alleen door wie zij werd gepersifleerd bleef nog even gissen. "Zeg maar Najib Amhali", aldus 'de prinses' toen ze haar opwachting maakte. "Ik trek volle zalen, balzalen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Marieke Elsinga in de war door gelijkenis met typetje Elise Schaap

Daarnaast was er ook een grote rol weggeld voor 'Tim Hofman', die samen met zijn team van #BOOS zocht naar sensatie. Ook Robert ten Brink bracht een bezoek aan de Oranjes met een heel bijzondere boodschap voor Fred van Leer. Omdat de stylist het afgelopen jaar heel wat meegemaakt heeft wilde hij iedereen bedanken voor de steun. In een speciaal nummer, gezonden door Glennis Grace, liet hij weten nog nooit zoveel liefde te hebben ontvangen. Patricia Paay zat eerder in hetzelfde schuitje en maakte ook even haar acte de présence.

De TV Kantine is iedere donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!